Witam;)
U mnie dopiero dzisiaj zmieniło się na nowe, o dziwo jest nadal menu Bluetooth, nikomu chyba nie potrzebne. Tak na pierwszy rzut oka to sporo pozmieniali, trochę opcji dodali..
Trzeba się temu bliżej przyjrzeć.. Wg mnie to tani trick marketingowy że tp od dawna gości w punktach Orange.
Wracając do firmware'u wychodzi, że "3202_2601E4" to najnowsza wersja zaoferowana przez nich, aby stabilna.. Chciałbym wrócić jednak do tej funkcji, a raczej modułu BT, fizycznie tam jest (przez telneta wbiłem się jako root w głębszą conf livebox;a) ale jaką on pełni funkcję, dzwoniłem kiedyś do nich, kazali się z producentem skontaktować..;/ W google też temat zawieszono, doczytałem się tylko że jest możliwość uruchomienia neo na komie za pomocą właśnie owego BT.. Ale czy jeszcze jakąś?
Zdarzało się że w niektórych modelach LB, niebieskie było wył. dlatego usunięto z wcześniejszych firmware;ów zakładkę BT w str. konfiguracyjnej..
Poruszyłem temat bo jest nadal nie rozwiązany po co montować coś co nie jest funkcjonalne..?
Pozdrawiam!