Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Na swojego Samsunga czekałem 5 dni, kupowałem w sklepie internetowym. Byłoby szybciej, ale trafił się weekend. Konsultant powiedział, że jak jest telefon dostępny na stronie internetowej, to wysyłka jest błyskawiczna, gorzej jak obok telefonu nie ma opcji KUP.
dodatkowo jesli jest jakis problem z zamowieniem przez salon warto skontaktowac sie z doradca Playa... dzieki temu tez mozna przyspieszyc caly proces... wiem bo probowalem:)
Wszystko zalezy od tego na jaki telefon czekasz. Zdarzaja sie Klienci, ktorym Salon sprowadza telefon na zyczenie nawet w ciagu 2-3 tygodni (tak jak pisalem wyzej). Najlepiej jest zalatwiac tego typu sprawy w salonach autoryzowanych.
"When the men lies, he murders some part of the world(...) cannot the kingdom of salivation take me home"