• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #355580  autor: wesoly
 27 sie 2009, 16:53
Po 31.08.2009 nowe pakiety aktywowane w ramach tej usługi będą miały włączony limit rozmów do 1000 min wymiennych na 4000 SMS
Czy Waszym zdaniem przedłużą promocję i nie wprowadzą limitów?
Z tego co wiem, bywało już tak, ale jakoś nigdy się tym nie interesowałem. Wie ktoś może coś o tym? Jakie są szanse, że nie będzie limitów?

#355809  autor: nicram
 28 sie 2009, 13:22
Czas już niedługo pokaże jak to będzie. Promocja zawsze była przedłużana, dlatego myślę że i tym razem zostanie przedłużona. Sądzę po tym że skoro w simplusie ona funkcjonuje bez limitów, to jakby w mixie wprowadzili limity, to wówczas nie byłoby sensu podpisywania umowy.
Jeśli jednak mimo wszystko ustanowiony będzie ten limit to będę bardzo zawiedziony i skończą się długie rozmowy z drugą połówką ;( Myślę że Plus straciłby trochę klientów, bo nie czarujmy się ale spora część użytkowników wybrała Plus-a ze względu na te nielimitowane rozmowy ;-) m.in. ja :D

#355855  autor: kameT
 28 sie 2009, 15:30
Nie musisz się martwić, oferta na pewno zostanie przedłużona, tak zawsze jest, chyba, że wiąże się to z konkretną datą.

3510i --> T630i--> 6230i --> 6230i / 3310 --> 6230i / 6060
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"

#356786  autor: Gordek
 01 wrz 2009, 11:13
Moim zdaniem nie ma szans na kontynuowanie promocji w obecnej, a właściwie przeszłej formie, gdyż już jest 1.09. Zmiana w Wybranym Numerze tj. wprowadzenie limitów, miała być wprowadzona już w lutym, jednak wtedy sporo portali poświęconych telekomunikacji pisało o tym. Przez te artykuły wielu użytkowników mixa wyraziło spore niezadowolenie w komentarzach i na forach dyskusyjnych. Wtedy Plus przesunął termin wprowadzenia limitów na 31 sierpnia i właśnie dziś bez żadnego rozgłosu, bez komentarzy, artykułów, cichaczem wprowadził limity, a użytkownicy MiXa i zapewne Simplusa jak i abonamentu dopiero za parę dni zauważą zmiany. Oczywiście będzie już za późno na wszelkie negatywne komentarze, bo i tak nic nie zmienią.

Najśmieszniejsze, że już od dłuższego czasu widnieje informacja na stronie Plusa, w regulaminie promocji dodano informacje o limitach, a pracownicy sklepu firmowego Plusa, w mieście wojewódzkim nic o tym nie wiedzieli jeszcze tydzień temu.

#356800  autor: nicram
 01 wrz 2009, 12:30
Cytat z jednego portalu:

MixPlus: Wybrany numer bez limitów bezterminowo

Dobra informacja dla użytkowników usługi mixPlus w komórkowej sieci Plus. Operator już kolejny raz zdecydował się przedłużyć promocję nielimitowanych rozmów w ramach oferty Wybrany Numer.
Nielimitowane rozmowy i SMS-y w ramach usługi Wybrany Numer miały obowiązywać do końca sierpnia 2009 roku. Jak udało nam się dowiedzieć, operator zdecydował się przedłużyć promocję bezterminowo.

[ Dodano: 2009-09-01, 12:32 ]
Czyli prawdopodobnie trzeba poczekać aż zaktualizują stronę ;-)

[ Dodano: 2009-09-03, 14:21 ]
Jest już 3 września a w promocji dalej widnieje zapis: Po 31.08.2009 nowe pakiety aktywowane w ramach tej usługi będą miały włączony limit rozmów do 1000 min wymiennych na 4000 SMS Czyżby Plus jednak zdecydował dać się taki limit? :(

#357452  autor: baxka
 04 wrz 2009, 11:54
dzwoniłam dziś rano do Plusa i między innymi pytałam o limity w tej promocji, pani powiedziała mi, że zostaje tak jak było, czyli z wybranym numerem w Plusie nadal są nielimitowane rozmowy i smsy, tak jak było do tej pory :)