• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #355520  autor: politykier
 27 sie 2009, 12:26
witam
dziś od kilkunastu minut mam problem z wejściem na witrynę orange. mój dostawca to UPC. też macie problemy z tą stroną? przyznam że u mnie tego typu sytuacje się relatywnie często zdarzają, biorąc pod uwagę że to "poważny" operator. dla mnie jest to o tyle uciążliwe, że korzystam z mboxa.
pozdrawiam
PS jeśli sprawa leży po stronie UPC to będzie zły dział tematu, jeśli po stronie orange to myślę że dobry

#355523  autor: elkanguro
 27 sie 2009, 12:35
Jeśli chodzi o stronę orange.pl to ostatnio raczej działa, gorzej z logowaniem do Orange On-line tam częściej pojawia się komunikat, że dane chwilowo niedostępne. A już najczęściej nie można sprawdzać wykazu połączeń.
Ale jeśli chodzi o samego MultiBoksa to do skrzynki pocztowej wykorzystuję zewnętrzny program pocztowy a do wysyłania smsów korzystam ze skryptów-sms napisanych w perlu i wówczas nie mam najmniejszych problemów z połączeniem.

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
--------------------------------------------
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet