mermi pisze:Ja na razie nie korzystam z push maila, a jedynie łączę się sporadycznie przy używaniu gpsa. Poczekam najpierw aż rozpatrzą moją reklamację z 20 lipca (do dzisiaj ją rozpatrują).
Ale...
Jest nowy problem, otóż moje konto pokazuje ważność do... 23 sierpnia 2009r!!! Normalnie szopka na kółkach. Dzisiaj nawet przyszedł sms ponaglający bym zasilił konto bo stracę środki i zablokują połączenia wychodzące.
Do tego próby zgłoszenia reklamacji przez play24 skutkują błędem 1250507716300SCBF400.
Oni rzeczywiście chcą mnie przekonać bym poszedł sobie z numerem do innej sieci...
Więc tak:
zaczynając od końca, po telefonie do bok-u ważność konta została wyprostowana (choć i tak śmiesznie, bo dali termin 23 sierpnia 2010r mimo, że doładowanie było w lipcu:)
Przypomniałem im też o mojej wiszącej reklamacji i już następnego dnia wróciła mi kasa na konto. Dzień później na play24 była odpowiedź z wyjaśnieniami. Co ciekawe zwrócili mi ponad 8zł, choć reklamowałem problem z jednym pakietem internetowym wartym 5zł. Strasznie przepraszali za problemy i zarzekali się, że już wszystko naprawili, a dzięki mojemu zgłoszeniu mogli poprawić jakość swoich usług bla bla bla. Największy LOL, to forma dodatkowego wynagrodzenia jakie zaproponowali - "jednorazowy pakiet 5 (słownie: PIĘĆ) minut do wszystkich sieci". Nawet nie chciało mi się fatygować aby go aktywować...
No ale po tym wszystkim należało sprawdzić jak działa rozliczanie internetu. I tutaj właściwie pełna satysfakcja, gdyż w końcu nie zżera hurtowych ilości danych. Testowane przez 3 dni. I oby tak już zawsze było.