• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#354399  autor: osachorzow
 22 sie 2009, 21:09
Nika28, otwórz wątek czym prędzej i może admin/moderator przeniesie wasze posty :) bo jastrzomb_nocny pisze na Twój temat, a jakoś nie chce skomentować głównego tematu wątku... ale w sumie mu się nie dziwię, bo takiej głupoty nie ma jak bronić, a wypadałoby skoro pracuje w p4 ;)

#354404  autor: jastrzomb_nocny
 22 sie 2009, 21:41
osachorzow, nie pracuje w P4 anie w żaden inny - po za mentalnym - sposób nie jestem z nimi związany.
Ups przepraszam jednak jestem - jestem ich abonentem :-D
masz rację - ja też piszę nie na temat ;-)
a nie skomentowałem tego co napisałeś bo nie wiem, czy taki zapis jest zgodny z prawem czy nie.
Zgadzam się z Tobą, że taki zapis jest delikatnie rzecz ujmując co najmniej śmieszny.
Pozdrawiam i łącze wyrazy szacunku
Jastrzomb nocny

Jeżeli potrzebujesz pomocy w zakresie telefonii komórkowej lub smart/palmfonów to pisz zawsze chętnie pomogę :-)

#354406  autor: osachorzow
 22 sie 2009, 21:46
jastrzomb_nocny, a myślałem że pracujesz w p4 bo często oferujesz pomoc na privie w przypadku kłopotów z tą właśnie siecią ;)

#354408  autor: jastrzomb_nocny
 22 sie 2009, 21:48
oferuję, bo czasami udaje mi się pomóc, ale nie pracuję tam :D

[ Dodano: 2009-08-22, 22:08 ]
osachorzow, nie pracuje w P4
masz rację - ja też piszę nie na temat ;-)
a nie skomentowałem tego co napisałeś bo nie wiem, czy taki zapis jest zgodny z prawem czy nie.
Zgadzam się z Tobą, że taki zapis jest delikatnie rzecz ujmując co najmniej śmieszny.

Pozdrawiam i łącze wyrazy szacunku
Jastrzomb Nocny

Jeżeli potrzebujesz pomocy w zakresie telefonii komórkowej lub smart/palmfonów to pisz zawsze chętnie pomogę :-)