• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 54 z 54
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54

#354044  autor: Orfi
 21 sie 2009, 15:00
Tyle, że przy kilkunastu milionach klientów, to pikuś. Gdyby ubyło im tak 0,5-1 miliona, to wtedy musieliby podjąć jakieś środki zaradcze i np.uatrakcyjnić warunki oferty a tak nawet tego nie odczują i jedyne co zrobili, to dali odczuć byłym klientom jak trudno przenieść od nich numer.

Orfi

#354058  autor: elrond
 21 sie 2009, 15:34
Owszem, kilkadziesiąt tysięcy to mało w porównaniu do kilkunastu milionów jakie mają. Ale trzeba uwzględnić po pierwsze - szybkość spadku względem czasu w jakim miał miejsce. I tutaj spadek jest ogromny. Operatorzy W3 tracą klientów głównie na rzecz "czwartego", to już nie jest "wymienianie się" klientami między sobą. Dodatkowo mamy tylko dane MNP, a pozostali?

A po drugie Plus stracił bardzo dużo klientów kontraktowych bo to właśnie Ci z umowami, którzy wydawać by się mogło są uwiązani - dostali możliwość odejścia. I jak widać - skorzystali.

#354061  autor: mardall
 21 sie 2009, 15:42
roxi - ja też tak miałem ale nie pomogły ani telefony ani reklamacje...teraz się zastanawiam czy rozwiązać umowę płacąc 3 stówy kary, czy poczekać do stycznia.

#354333  autor: nicram
 22 sie 2009, 16:18
Mi również nie doliczyli opłaty za przeniesienie numeru :) Bardzo się cieszę z tego powodu bo to zawsze 50 zł zaoszczędzone ;-)
Oprócz tego mam nadpłatę na koncie. Zgłosiłem już Plusowi swój numer konta bankowego, pozostaje teraz tylko czekać. Tak się cieszę że nie mam tego abonamentu bo znów rachunek leciałby na około 200 zł. Czuję wolność :-)

#362254  autor: rossmann
 28 wrz 2009, 19:21
Cześć jestem tu nowy ( to mój pierwszy post ) :) więc serdecznie was wszystkich witam!

Mam jednocześnie prośbę. Czy ktoś ma jeszcze list przewodni w którym Plus informował o zmianie regulaminu? Chodzi mi o to czy w tym liście była jakaś data, albo inny znak który by identyfikował ten list jako dołączony do tej a nie innej faktury?

Mam pewien problem z Polkomtelem ( mówiąc wprost chcą mnie oszukać ) i muszę to wiedzieć ( potrzebne do pozwu sądowego ) a swój list niestety wywaliłem :|...

Jeśli ktoś by jeszcze posiadał takie coś i byłby tak dobry że by go zeskanował/sfotografował i wrzucił tutaj albo przysłał mi na priv będę wdzięczny.

Pozdrawiam!

#362266  autor: aizo
 28 wrz 2009, 19:39
Obrazek

link - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3b0 ... f3715.html

Jakoś nienajlepsza.Ale moze ci wystaczy
Pisz jak coś! Znazłem to fuksem (bylo w rachunkach)Dziwie sie,ze mam jest mi to kompletnie niepotrzebne ale jakoś przyżyło)

Połączenie nie może być zrealizowane.
  • Strona 54 z 54
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52