Witam
Mam nokię 5300 i normalnie, niezależnie od tego czy jestem w zasięgu sieci macierzystej Play czy to sieci Plus w roamingu, wyświetla mi się PLAY, o tak:
Jednak wyjechalem nad jezioro i normalnie wyswietlalo mi sie to w ten sposob, ale pewnego dnia rozladowal mi sie telefon, a nastepnie po naladowaniu i wlaczeniu, nie bylo zasiegu przez 40 sekund. Byl ustawiony na wybor sieci automatyczny a Play mial kiepski zasieg (wewn. budynku go nie bylo) i spodziewalem sie ujrzec pelny zasieg Plusa i wszystko normalnie az tu nagle ujrzalem to...
Bardzo sie tym zdziwilem i szybko wyszedlem na dwor szukac Playa... znalazlem Play i bylo to:
Nie wiedzialem co sie dzieje, no ale ok. To mi bylo na reke bo zawsze chcialem zebym mial rozroznienie, latwiej byloby sie polapac jak daleko siega Play. Niestety, na nastepny dzien telefon sam sie zresetowal i polaczyl sie z Plusem a wygladalo to tak:
czy ktos ma jakiekolwiek pojecie co sie moglo stac ze nagle telefon pokazywal alphatagi prawdziwe sieci zamiast tych z karty sim jak zwykle?
Pozdrawiam