@
IG: Da się zablokować.
@
kowcio: Specjalnie dla Cie zrobiłem test:
1) Wymiary E1070: 100.8x41x14.7, S3310: 109x46x10.9. Jest szerszy i dłuższy, ale myślę że grubość ma kluczowe znaczenie w takim noszeniu w kieszeni. Nie ma żadnych odstających guzików, sprawia wrażenie jednolitej bryły.
2) Radio gra w porządku jak się ma tylko dobry zasięg. Oczywiście jakość nie jest idealna, ale wg mnie zadowalająca. Podejrzewam, że tu bardziej ma zasięg się liczy. Nie szumi co chwile, jeżeli ma się kiepski zasięg to szumi lekko w tle, ale jednostajnie. Nie szarpie.
3) Odtwarzacz mp3 jest świetny. Głośny, jakość bardzo dobra. Mój G502 się chowa tutaj.
4) Jako, że dzisiaj pochmurno i ciemno, wrzucam kilka zdjęć zrobionych wcześniej (telefon nie mój, nie ja robiłem

). Myślę, że nie jest źle:
http://img297.imageshack.us/gal.php?g=zdjcie0008.jpg
5) Bateria. Przy sporadycznym rozmawianiu (15 minut dziennie) i praktycznie tyle, telefon trzyma ponad tydzień. Myślę, że rekordów E1070 nie pobijesz, ale tragedii też nie ma.
6) Jakość rozmów jest bardzo dobra. Mieszkam na wsi, zasięgu nie mam idealnego, a rozmawiając z osobą, która użytkuje ten telefon słyszę ją wyraźnie. W drugą stronę jest to samo. Mamuśka jest zadowolona, i twierdzi, ze w porównaniu do E250 jest o niebo lepiej. Rozmawiając z dziewczyną G502<->K550 zawsze musi mi powtarzać dwa razy, tutaj tego nie ma. Nie mam porównania do droższych modeli, nie miałem z takimi styczności.
7) Wyświetlacz jest naprawdę dobry - duży, wyraźny, blisko powierzchni. Ciężko mi powiedzieć jak jest w słońcu, bo go nie ma. Z tego co pamiętam jest zdecydowanie lepiej niż w moim G502.

Klawiatura jest duża, ma twardy skok. Jak ja pisze smsa, to taki układ mi odpowiada. Ciężko coś tu powiedzieć, to kwestia indywidualna chyba.
9) Zegar jako wygaszacz - chyba się nie da. Nie mogę znaleźć.
10) Po miesiącu wad konstrukcyjnych nie stwierdzono.
Telefon jest w Media Markt, przynajmniej w Koszalinie, i można go sobie pomacać. Minusem jest to, że przesyłając pliki przez BT nie można ich zapisywać bezpośrednio na karcie pamięci. Zdjęć menu nie zrobię, bo nie mam dostępu do aparatu chwilowo, tutaj tez odsyłam do obmacania gdzieś w salonie Ery/MM.