Witam!
Ponad miesiąc temu udzieliłem pełnomocnictwa Play na obsługę przeniesienia numeru.
Play przesłał do Plus informacje. Plus ma wniosek gdzieś i milczy.
BOK Play twierdzi, że wysłał wniosek, BOK Plus, że nic nie dostał!!!
Napisałem maila do BOK Plus z prośbą o wyjaśnienia i dostałem odpowiedź, że takie sprawy w Plusie załatwia się tylko telefonicznie. Nie mam cierpliwości, czasu i pieniędzy na przepychanki z konsultantami.
Przeniesienie numeru utkwiło w przestrzenie wirtualnej i diabli wiedzą kiedy się ruszy.
Czy istnieje jakiś sposób na zmuszenie Plusa do uwolnienia numeru?
Czy istnieją jakiekolwiek konsekwencje, które może ponieść PLAY/PLUS za opieszałość lub niewiwiązanie się z obowiązków realizacji pełnomocnictwa/zwolnienia numeru?
Co mogę zrobić jako klient oprócz samospalenia przed siedzibą PLAY/PLUS?
Pozdrawiam
Jacek
Ponad miesiąc temu udzieliłem pełnomocnictwa Play na obsługę przeniesienia numeru.
Play przesłał do Plus informacje. Plus ma wniosek gdzieś i milczy.
BOK Play twierdzi, że wysłał wniosek, BOK Plus, że nic nie dostał!!!
Napisałem maila do BOK Plus z prośbą o wyjaśnienia i dostałem odpowiedź, że takie sprawy w Plusie załatwia się tylko telefonicznie. Nie mam cierpliwości, czasu i pieniędzy na przepychanki z konsultantami.
Przeniesienie numeru utkwiło w przestrzenie wirtualnej i diabli wiedzą kiedy się ruszy.
Czy istnieje jakiś sposób na zmuszenie Plusa do uwolnienia numeru?
Czy istnieją jakiekolwiek konsekwencje, które może ponieść PLAY/PLUS za opieszałość lub niewiwiązanie się z obowiązków realizacji pełnomocnictwa/zwolnienia numeru?
Co mogę zrobić jako klient oprócz samospalenia przed siedzibą PLAY/PLUS?
Pozdrawiam
Jacek