notofrugo90 pisze:Jest ponoć gg w sieci plus/simplus za 1zł/tydzień pod warunkiem, że się nie przekroczy limitu danych, a o to w gg trudno, w końcu to tylko tekst.
Wiem, że w Plusie na abonament tak można. Jest jakaś różnica w simplusie?
Nie ma żadnych limitów, przynajmniej ja nic nie wiem. Musisz koniecznie łączyć się przez ustawienia WAP żeby nie zżerało Ci kasy. Taniej jest wykupić abo na miesiąc za 5 PLN- z tego ja korzystam i nie narzekam. Telefon mam w Plus na kartę.
notofrugo90 pisze:Gdybym wiedział, że telefon jest z Ery to bym nie kupił. Fabrycznie nowy, bez simlocka. Gwarancja producenta na 2 lata za 459 zeta. Myślę sobie, biorę. Już wcześniej miałem okazję kupić K800i po niskiej cenie ale w porę się skapowałem, że nabazgrane jest Orange na telefonie ;]
Telefon jest w 100% zgodny z umową. Nie ma locka, jest nowy- wszystko się zgadza. O oprogramowaniu tamta osoba nic nie pisała, więc mogło być nawet z Vodafone

Akurat te K800i z Orange nie są niczym zapchane, wszystko mozna wyłączyć. Ostatnio Orange chyba przemyślał sobie tę sprawę i w nowych telefonach po dokonaniu personalizacji nie widać że jest z Orange (poza logo na obudowie- ale nie na wszystkich ono widnieje

).