dj krysta pisze:a ja mam pytanie czy nabijają się/nabijały się punkty profit za korzystanie z Orange Freedom?
Tak jak już pisałem na poprzedniej stronie, ja mam na jednym koncie abonenckim telefon na abonament i freedoma i początkowo przyznawano mi punkty profit za freedoma na moją komórkę ale odkąd rozwiązali problem z naliczaniem punktów już mi tych punktów nie naliczają. Jak dzwoniłem do Profita bo nie naliczyli mi punktów za co innego to babka sama wspomniała że to że wcześniej dostawałem punkty za freedoma to ich strata bo mieli błąd w systemie ale już go rozwiązali i więcej nie będę dostawał tych punktów za freedoma na moją komórkę, ale mogę zarejstrować sobie oddzielnie tego profita i wtedy będę dostawał za niego punkty
hans1054, ja im napisałem maila mam nadzieję że mi odpiszą napisałem im że to jest nie fer że ludzie przez lata zbierali punkty na jakąś konkretną nagrodę a oni od tak zamykają program i w tak krótkim czasie zmuszają do wymiany punktów. Tobie akurat spasowała by torba podróżna której też już nie ma tak jak naszej drukarki, mi natomiast żadna torba niepotrzebna bo walizy podróżne mam, torbę na laptopa też jedynie to interesowała mnie ta drukarka ale ani nie dali szansy dozbierać do niej punktów. Napisałem im żeby przynajmniej dali mi możliwość zsumowania punktów z dwóch kont ale już chyba po ptokach bo drukarki nie ma

a doładowania mnie zbytnio nie interesują bo mam telefon na abonament, na allegro próbowałem już sprzedać doładowania ale nit chętny sie nie znalazł więc zostaje z punktami które pewno przepadną, chyba że na forum znajdzie się jakiś chętny na zakup doładowania