siemka
chcialbym się podzielić refleksją na temat mojego przedłużania umowy z Erą
po otrzymaniu informacji na stronie konta abonamenckiego
www.era.pl że mogę już przedłużyć umowę z tel zadzwoniłem na infolinię. Po standartowej ofercie podziękowalem bo powiedzialem że drogo i że cena tel też mi nie odpowiada. Pani która prowadziła rozmowe ze mną powiedziala ze nic mi już nie opusci bo to jest max co moze mi dać ( 70 zł za 170 min) to ja powiedzialem ze się zastanowie. Ale wczesniej jeszcze wyslałem meila do ery zeby mi przygotowali oferte przedlużeniowa. otrzymalem po 3 h zwrotnego meila ze owszem moge otrzymac tez standartową umowe.( podpisał sie człowiek z działu utrzymania) Nie czekając po paru rozmowach z Panią. zadzwoniłem sam ponownie na infolinie i poprosilem o przełączenie mnie do działu utrzymania klienta. Oczywiscie wszystkie moje rozmowy byly przeprowadzane z pełną kulturą.

) po połączeniu sie z działem utrzymania powiedzialem ze standartowa oferta mi nie odpowiada itp ..... wowczas Pan zapytal się mnie co by mi odpowiadało zebym z nimi został więc odpowiedziałem ze tańszy abonament z zachowaniem minut . po krótkiej rozmowie dostałem nastepującą propozycje
170 min za 60 zł - umowa 24 mce ( tu już taniej o 10zł miesięcznie wiec lux)
samsung avila 1 zł
to juz mi sie spodobało wiec dalej rozmawialem
i łącznie mam takie pakiety:
170 min- 60 zł
pakiet 500 smsów do ery za 5 zł - tą oferte mam już 4 mce wiec to zostawilem sobie dalej
wziałem siec rodzinna za 5 zł
oraz net w tel za 15 zł i mam 500 mb ( oferta standartowa jakbym sie w trakcieumowy zdecydowal to jest 50 zeta)
łącznie wiec bede placił max ale to już max 84 zł. a chciałbym powiedzieć ze ostatnia srednia moich rachunków to 175 zzł - chociaż w ostatnich juz w 140 zł sie miescilem
w sumie jestem zadowolony z takiego przedłuzenia bo u mnie w rodzinie maja wszyscy ere
i na sam koniec rozmowy Pan jeszcze mi dal za miła rozmowe gratis w postaci 100 min do wszystkich na 2 mce

)
można??? mozna mozna

!!

)