• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#352120  autor: tesla
 12 sie 2009, 22:53
jastrzomb_nocny pisze:Moi znajomi kupili reapeter UMTS, kupili modem w Play który podłączyli do router-a WiFi i rozszerzyli bezprzewodowy internet na całe osiedle (kilkanaście domków)
300kB / kilkanaście domów to czarów nie ma :-D :-D

Na końcu zdania dajemy kropkę, potem spację i zaczynamy z dużej litery. Proste?

#352128  autor: mariusz9a
 12 sie 2009, 23:13
tesla pisze:
jastrzomb_nocny pisze:Moi znajomi kupili reapeter UMTS, kupili modem w Play który podłączyli do router-a WiFi i rozszerzyli bezprzewodowy internet na całe osiedle (kilkanaście domków)
300kB / kilkanaście domów to czarów nie ma :-D :-D
300kB w Play? Da się w ogóle tyle wyciągnąć? Myślałem że oni nadal mają limit do 128kB/s.

#352169  autor: jastrzomb_nocny
 13 sie 2009, 09:44
Drodzy Panowi mariusz9a i tesla - nie wiem jak szybko działa ten internet po podzieleniu go na kilkanaście domów? Jakoś działa Być może wolno Do ściągania czegokolwiek większego się na pewno nie nadaje ze względu na limit 10GB Sam korzystam z PlayOnLine i nigdy nie narzekałem na prędkość- oczywiście inaczej sprawa się ma kiedy korzysta z tego równocześnie więcej osób, ale może nie przykładajcie swoje miary - swoich potrzeb - do potrzeb innych. Spotkałem ostatnio pewnego przedstawiciela handlowego który korzystał w swoim służbowym laptopie z modemu GPRS !!!!!! i mówił że owszem trochę wolno mu działa, ale już się przyzwyczaił i do pracy to mu wystarcza.
Wracając do sedna sprawy to oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie by za takim reapeterem postawić nie nie jeden modem HSDPA tylko np trzy i to dzielić na kilkanaście domków

Pozdrawiam i łącze wyrazy szacunku
Jastrzomb Nocny
Ostatnio zmieniony 13 sie 2009, 20:20 przez jastrzomb_nocny, łącznie zmieniany 1 raz.

Jeżeli potrzebujesz pomocy w zakresie telefonii komórkowej lub smart/palmfonów to pisz zawsze chętnie pomogę :-)

#352186  autor: Marens
 13 sie 2009, 11:21
jastrzomb_nocny pisze:oczywiście nic nie stoi n przeszkodzie by
Kupić słownik
jastrzomb_nocny pisze:Jastrzomb

#352354  autor: jastrzomb_nocny
 13 sie 2009, 20:25
Marens pisze:
jastrzomb_nocny pisze:oczywiście nic nie stoi n przeszkodzie by
Kupić słownik
jastrzomb_nocny pisze:Jastrzomb
Rozumiem, że w pierwszym cytacie chodziło Ci o zjedzoną literę "a" - już poprawiłem.
Jeżeli natomiast chodzi Ci o to, że się podpisuję Jastrzomb a nie tak jak zgodnie z ortografią należałoby Jastrząb to jest całkowicie zamierzone i celowe działanie - bo to mój podpis - mój nick - tak jak nazwa własna.

Pozdrawiam i łącze wyrazy szacunku
Jastrzomb Nocny

Jeżeli potrzebujesz pomocy w zakresie telefonii komórkowej lub smart/palmfonów to pisz zawsze chętnie pomogę :-)

#352381  autor: Marens
 13 sie 2009, 22:18
jastrzomb_nocny pisze:Jastrząb to jest całkowicie zamierzone i celowe działanie - bo to mój podpis - mój nick -
Jeśli jest to zamierzone, to wszystko jest w porządku.
Znam (z słyszenia) delikwenta co ma nazwisko Skura a nie Skóra.