• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #350462  autor: Marcin1108
 04 sie 2009, 22:46
Dostałem dziś sms-a.
Orange rozdaje prezenty Nowa ekstra oferta Internetu dla domu Kup i odbierz gratis. Szczegoly w salonie Orange w [adres salonu orange w moim mieście]. Zapraszamy
Zna ktoś może szczegóły tej ekstra oferty dla domu ?

Przyznam, że mnie zaskoczyli, nigdy nie wysyłali mi sms-ów, abym przyszedł do salonu w moim mieście 8) Tylko zawsze szczegóły w salonie, lub na orange.pl. A teraz nawet dokładny adres salonu podali :-D

#350466  autor: kwistas
 04 sie 2009, 22:57
Marcin1108, Orange Freedom? Jeśli tak to szczegóły na stronie Orange.pl zapraszam.

#350510  autor: kowcio
 05 sie 2009, 09:11
KLIK o tym mowa?

PS. Jak mnie się kończyła umowa na telefon w Orange też dostałem SMSa że mam przyjść do salonu na takiej i na takiej ulicy w moim mieście.

#351078  autor: pumba
 08 sie 2009, 07:34
Marcin1108, a tego smsa dostałeś z normalnego numeru komórkowego czy nadawcą było orange? Bo salony czasami robią takie akcje wspomagające sprzedaż że wysyłają smsy do klientów z różnymi ofertami i wtedy podawają swój adres i taki sms przeważnie wysyłane są z normalnego telefonu i jako nadawca widnije zwykły numer komórkowy;)

#352070  autor: cudny
 12 sie 2009, 17:58
a ciekawe co to za sms, bo niby orange daje teraz nową ofertę freedoma z obniżonym abo ale o prezentach nie słyszałem. Może chodzi o to że w ramach umowy na freedom co miesiąc dostaje się bezpłatne środki na telefon komórkowy? Ale nie dostawałoby się tego w salonie..