Ja korzystam już ponad 4 lata z idei/orange i jestem zadowolony. Wcześniej miałem zarówno plusa (poziom usług i obsługi klienta mizerny) oraz erę (poziom usług i obsługi klienta tragiczny). W plusie na koniec nawet nie zapytali czemu rezygnuję z ich usług (pani wydrukowała mi tylko formularz, kazała podpisać i powiedziała że numer będzie w ciągu 30 dni nieaktywny). Nadmienię, że rachunki wynosiły średnio 100-150zł, telefon miałem 2,5 roku z czego 6 miesięcy bez podpisanej umowy na czas określony (po upływie 2 lat nikt mi nic nie zaproponował). W erze natomiast, były non stop problemy z fakturami (przysyłali np korekty na 1,43zł listem poleconym), problemy z księgowaniem wpłat (co trochę się upominali że zalegam, chociaż nie była to prawda) co w połączeniu z totalnie niedoinformowanym BOKiem dawało mieszankę wybuchową
.
Generalnie trzeba się zastanowić w jakiej sieci mają telefon ludzie, do których najczęściej dzwonisz, po co przepłacać. W przypadku braku wskazań finansowych, polecam orange.

Generalnie trzeba się zastanowić w jakiej sieci mają telefon ludzie, do których najczęściej dzwonisz, po co przepłacać. W przypadku braku wskazań finansowych, polecam orange.