• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #350772  autor: ladyx_
 06 sie 2009, 15:57
Miesiąc temu podpisałam nową umowę na Mixplusa. Dostałam nowy numer za 10 zł. Na koncie tego numeru było rzeczywiście 10 zł, ważne przez miesiąc. Niedawno wykonałam pierwsze doładowanie za 30 zł (moja kwota minimalna), jednak ważność konta nie została przedłużona o kolejny miesiąc. Czy ktoś wie dlaczego tak jest? Wina operatora, czy jak? ;]

#350833  autor: mariusz9a
 06 sie 2009, 21:19
ladyx_ pisze:Czy ktoś wie dlaczego tak jest? Wina operatora, czy jak?
Zajrzyj do umowy to się przekonasz dlaczego konto nie zostało przedłużone. Dopiero drugie doładowanie i każde następne przedłuża ważność konta.

#351008  autor: ladyx_
 07 sie 2009, 20:49
Głupie to jest, czyli wychodzi na to, że muszę sobie doładować konto dwa razy kwotą minimalną, żeby mi łaskawie przedłużyli ważność konta. ;/
Nie podoba mi się to.

Dzięki za pomoc.

#351013  autor: kosaz
 07 sie 2009, 21:09
nie glupie tylko wedlug zasad regulaminu czytac reguamin a potem siac zbedne zamieszanie

#351043  autor: mariusz9a
 07 sie 2009, 22:54
Kiedyś już na wstępie w salonie płaciło się minimalną kwotę deklarowaną i dlatego już pierwsze doładowanie przedłużało ważność konta. Teraz nie płacisz tej kwoty i dlatego pierwsze doładowanie nie przedłuża ważności konta, ponieważ tą ważność konta dostajesz "gratis" w salonie (30 dni w ciągu których musisz wykonać to pierwsze doładowanie na poczet którego jest ta "gratisowa" ważność konta).

#351158  autor: rogmaniek
 08 sie 2009, 14:54
kosaz: Jak tylko tak z innej beczki. Widzę, że masz "stare", fajniutkie logo Plusa. Szkoda tylko, że nakłada się na to paskudna, komunistyczna czerwień Vódkafone, ech :P Cóż... będzie rebranding, to pożegnam Polkomtel na dobre, tak jak zrobiłem z PTC, nie mogąc patrzeć na ten róż... Sorki, ale musiałem wyrazić swoje zdanie he he :lol:

O2 - We're better, connected!
O2 - See what you can do!
O2 - Together is better!

#351270  autor: ywis
 09 sie 2009, 09:50
ladyx_ pisze:Głupie to jest, czyli wychodzi na to, że muszę sobie doładować konto dwa razy kwotą minimalną, żeby mi łaskawie przedłużyli ważność konta. ;/
Nie podoba mi się to.
Normalne, doładujesz i po sprawie, później już normalnie będziesz miała konto przedłużane po każdym doładowaniu kwotą zadeklarowaną podczas podpisania umowy.