tomeke51 pisze:
2 licpa zgłosilem u konsultanta chęc uruchomienia sieci rodzinnej - okazlo się ze jest problem techniczny. miał zostac usuniety w ciągu 5 dni. usłyge uruchomiono mi dopiero 21 lipca...
Napisz w wolnej chwili mejla z reklamacją. Co prawda w końcu uporali się z tym, jakże arcytrudnym, zadaniem uruchomienia usługi, jednak prawie 20 dni opóźnienia to trochę sporo. Wysyłka mejla nic nie kosztuje, a zawsze jakiś dodatkowy bonusik się przyda
A tak swoją drogą, nie wiem czy zauważyliście, że w przypadku Ery nagminne jest wypuszczanie na rynek produktów nie do końca przetestowanych.
Przykłady?
Czy ktoś pamięta jak wchodziła na rynek Era Firmowa/Era Domowa. Zajmując się wtedy kilkoma aktywacjami EF u mojego dawnego pracodawcy, co wtedy przeszedłem - makabra.
rogmaniek pisze:A jednak, ta dawna wysoka jakość obsługi klienta znacznie się chyba pogorszyła.
Popieram w 100%. Z tego co zauważyłem konsultanci ,,ożywiają się'' jedynie jak mogą coś nowego wcisnąć: nową aktywację, jakąś kompletnie niepotrzebną usługę itd. Kiedyś wyglądało to zupełnie inaczej.