Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Ta kombinacja bedzie rzeczywiscie optymalna jeśli skorzystasz z promocji internetowej e-Komfort z umową na 12 miesięcy!!! Wybierasz w niej pakiet uniwersalny za 20 zł, dobierasz dodatkowo darmowy numer za 30 zł, a w ramach promocji otrzymujesz extra 300 min. do wykorzystania do wszystkich sieci (minuty z pakietu extra 300 min przechodza przez kolejne 12 miesiecy i sa wykorzystywane dopiero po pakiecie uniwersalnym). Czyli reasumujac za 50 zł miesiecznie dostajesz uśredniająć: 65 min. do wszystkich sieci + 2000 min. z wybranym numerem!!! Umowa tylko na 12 mies. i bez telefonu!!! OFERTA REWELACYJNA !!!pigus pisze:
Kombinacja 40+2000 minut jest jak najbardziej optymalna.
Nie wiem jak jest w sklepie internetowym, czyli w e-komforcie ale jesli chodzi o WSZYSTKIE oferty dostepne dla klientow indywidualnie normalnie to istnieje mozliwosc aktywacji ich dla firm przez salony sieci Era. Tak samo z Komfortami. Komforty moga byc aktywowane na firme takze. I napewno moznaby bylo aktywowac na firme wszystkie promocje salonowe ktore sa promocjami "bez telefonu". Odsylam tutaj i w celu zapoznania się z bierzącymi promocjamizgreev pisze:...e-Komfort?!?D@rio pisze:Można!!...idziesz do salonu i normalnie aktywujesz!
Masz rację, w salonach i sklepach firmowych, ale też w Autoryzowanych Punktach Spredaży istnieje możliwość podpisania umowy przez klienta biznesowego we wszystkich ofertach dla klientów indywidualnych i biznesowych.D@rio pisze: Nie wiem jak jest w sklepie internetowym, czyli w e-komforcie ale jesli chodzi o WSZYSTKIE oferty dostepne dla klientow indywidualnie normalnie to istnieje mozliwosc aktywacji ich dla firm przez salony sieci Era.
Pozdrawiam
Tak. Niestety w tej konfiguracji to nie ma dodatkowych gratisów. @ oferty za 60 zł i umowa na 2 lata.zgreev pisze:hmm, a w takiej sytuacji jak ja (UNIWERSALNA + DARMOWE Z JEDNA OSOBA) to nie widze w salonowych nic innego jak poprostu 60PLN miesiecznie, bez zadnych gratisow
Jak chcesz brac to, co tutaj sam napisałeś to lepiej wejdź na stronę i zobacz sobie obecną ofertę świąteczną za 80zł. Jest zdecydowanie lepsza! A przecież to tylko 20zł. więcej...zgreev pisze:hmm, a w takiej sytuacji jak ja (UNIWERSALNA + DARMOWE Z JEDNA OSOBA) to nie widze w salonowych nic innego jak poprostu 60PLN miesiecznie, bez zadnych gratisow
wiem... ale mi bardzo zalezy na umowie na 12miechow... kiepsko to widze ;/ ale bardziej mi zalezy na umowie na 12 miesiecy, niz na umowie na firme, wiec bede musial chyba skorzystac z eKomforta.D@rio pisze:Jak chcesz brac to, co tutaj sam napisałeś to lepiej wejdź na stronę i zobacz sobie obecną ofertę świąteczną za 80zł. Jest zdecydowanie lepsza! A przecież to tylko 20zł. więcej...
No tak. To chyba innego wyjscia nie masz...zgreev pisze:wiem... ale mi bardzo zalezy na umowie na 12miechow... kiepsko to widze ;/ ale bardziej mi zalezy na umowie na 12 miesiecy, niz na umowie na firme, wiec bede musial chyba skorzystac z eKomforta.D@rio pisze:Jak chcesz brac to, co tutaj sam napisałeś to lepiej wejdź na stronę i zobacz sobie obecną ofertę świąteczną za 80zł. Jest zdecydowanie lepsza! A przecież to tylko 20zł. więcej...