• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #348574  autor: microbiusz
 25 lip 2009, 13:58
Witam

Mam do was drodzy panowie pytanie, jakiś czas kupiłem sobie abonament w play online i tu moje pytanie czy da się używać tego internetu w telefonie??
Mój telefon to Nokia 5310 , dzięki wielkie za pomoc.

#348576  autor: ciuchcia
 25 lip 2009, 14:04
jezeli telefon obsluguje UMTS (3g), a wydaje mi sie ze tak jest to bedzie mozna w nim korzystac z play online po przelozeniu karty z modemu. Oczywiscie mozna uzyc tez telfonu jako modemu

#348577  autor: Kaczy
 25 lip 2009, 14:05
Nie będzie działać. Pla Online działa tylko w trybie UMTS w sieci macierzystej (na nadajnikach Play). A ten telefon nie obsługuje UMTSu, więc wyklucza to działanie.
Ktoś jednak pisał o tym, że POL działa również na EDGE - poszukaj forum, bo już było trochę o tym.

...::: Made for loneliness :::...