• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#34472  autor: Mecenas
 12 gru 2005, 16:21
dorzucil bym
Dorzucilbym :)

Ma ktos 6630/6680 lub chociaz 'bawil sie' ktoras z nich i moglby sie wypowiedziec ? Czytalem gdzies, ze 6630 zawiesza sie i resetuje bez powodu, nie wiem na ile to prawda. Dajac juz 800zl za fona, dorzuce i 100zl, tylko chce miec za te cene jak najlepszy telefon.

#34483  autor: piotrz
 12 gru 2005, 16:52
bawiłem się 6630 i mi się nie zawiesiła, ani nie zrestartowała. :wink:

#34494  autor: MarcinK
 12 gru 2005, 17:21
6630 mam juz dobre 2 miechy, ani razu sie nie zawiesiła, :shock: a troche daje jej w kosc (programiki, gry, themes) poza tym ani razu tez sama od siebie sie nie wyłączyła.
A tak na marginesie, ciekawy jestem ilu z was zobacze za rok prowadzących videorozmowy, juz to widze, to po prostu bajer,
wg. mnie w umts bardziej chodzi o szybkosc i o multimedia, :wink:

#34513  autor: Mecenas
 12 gru 2005, 18:08
Jesli koszt rozmowy umts bedzie zblizony do tego, jaki mamy obecnie, to ja bym chetnie sprobowal :) Szczegolnie z dziewczyna :P

#34567  autor: Dragon
 12 gru 2005, 20:07
no a ja mialem w rece 6680 i tez byla niczego sobie, szczegolnie przypadla i do gustu aktywna klapka na aparacie

#34842  autor: Mecenas
 13 gru 2005, 21:40
Witam ponownie

Chyba zdecyduję sie na tę Nokię 3230 :D Naprawde coraz bardziej mi sie podoba, powoli przyzwyczajam sie do jej wygladu ;) Nadaje sie ona na malutki mp3 player ?:). Macie jeszcze jakies propozycje ? Co sadzicie o 6260 ? (troszke ja zjechali na tescie ... i tylko aparat VGA). Czekam z niecierpliwoscia :) Pozdrawiam.

#34844  autor: Frasio
 13 gru 2005, 21:43
Kiedyś 6260 mi się podobała. Ale po zobavczeniu jej wielkości i testu odmówiłem. ;)
Bierz 3230.
Ona wg mnie jest trochę mp3 playerem, tylko, że ma mono mp3. ;)

Obrazek

#34846  autor: Mecenas
 13 gru 2005, 21:48
Mono :/ Shit :( No nie mogli walnac stereo :( Rozsadne pieniadze, Symbian, 1.23MPix, a tu takie jajo :( Przeciez to bedzie kupa za przeproszeniem, a nie muzyka :(

edit: przecinek :P

edit2: W akcie desperacji akceptuje niektote fony z klapa ... Moze mpx220 ? Ludzie poradzcie cos, zalezy mi na czasie ...

[ Dodano: Sro 14 Gru, 2005 ]
refresh, naprawde bardzo prosze o odpowiedz ... Pozdrawiam.

[ Dodano: Pią 16 Gru, 2005 ]
Chyba wybieram Nokie 6630 :) Co o niej sadzicie :) Krotka pilka :)