• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #347920  autor: neevron123
 22 lip 2009, 08:48
pozwolcie ze opisze ten problem, w lutym jakis tam idiota ktory zdobyl jakims cudem moj numer pozwolil sobie z neta napisac do siebie 250 smsow tak by moj numer byl pokazany w nadawcy;/ w tych sms-ach byly obrazy mojej dziecwzyny itp. i wyszlo na to ze ja niby ja obrazalem. (obrazy byly narawde ostre). On wzial zrobil zdjecia tych sms i wyslal mojej dzeiwczynie. ktora w to uwierzyla. ale dala sobie z tym spokoj. teraz prosi mnei bym udowodnil jej ze to nie. jak zdobyc te e-bilingi z orange pop(z miesiaca luty). skoro tamtej karty sim juz nie mam a pamietam tylko numer(przeszedlem na abonament).

Prosze nie mowcie mi ze sie nie da bo jest to dla mnie wazne...

#347930  autor: Vieslav
 22 lip 2009, 10:18
Wydaje mi się, że można przez BOK zamówić wykaz połączeń, jeśli znasz kod PUK. Na orange on-line nie sprawdzisz, bo tam wymagają uwierzytelnienia smsowym hasłem przy wejściu w billing, a ty już nie masz tej karty. Jeśli bardzo ci zależy, a karta powinna jeszcze być aktywna to zawsze możesz wyrobić duplikat i załatwić sprawę przez orange on-line.

#348039  autor: neevron123
 22 lip 2009, 17:56
a jesli nie mam Puka ani nic takiego?...

sprawiedliwość i prawda
to jest dla mnie wszystko
usłyszałem odpowiedź
„odejdź ekstremisto!”

easy rider
przeszło mi przez głowę
easy rider
głupiec jednym słowem

#348149  autor: Vieslav
 23 lip 2009, 10:31
No to wtedy musisz zarejestrować numer, jeśli nie był wcześniej zarejestrowany, a potem wyrobić duplikat karty (koszt 25 zł). Dostajesz działającą kartę (pod warunkiem, że numer jest jeszcze aktywny), wszystkie kody i możesz sprawdzić billing przez internet.

#348151  autor: neevron123
 23 lip 2009, 10:41
numer jest zarejestrowany gdzie moge wyrobic duplikat na orange.pl ?

Dzieki vieslaw z gory , jak mi jeszce powiesz jak zamowic te duplikat to mi tylek uratujesz :)

#348154  autor: tomko111
 23 lip 2009, 10:47
neevron123, duplikat karty SIM wyrobisz tylko w salonach Orange, nie ma możliwości wyrobienia przez internet.

#348159  autor: neevron123
 23 lip 2009, 10:53
ale nie mam kodu puk.

sprawiedliwość i prawda
usłyszałem odpowiedź
„odejdź ekstremisto!”

easy rider
przeszło mi przez głowę
easy rider
głupiec jednym słowem

#348166  autor: tomko111
 23 lip 2009, 11:12
neevron123, jest jeszcze możliwość, że wyrobią Ci duplikat karty SIM, jak odpowiesz im na parę pytań: przykładowo: za ile zł doładowałeś ostatnio kartę, kiedy było wykonywane ostatnie połączenie, kiedy gdzieś aktywowałeś numer.

#348168  autor: neevron123
 23 lip 2009, 11:19
czyli jesli pojde do salonu i pokaze im ze znam haslo do mojego konta na orange.pl powiem kiedy ostati raz [psialem do kogo itd to mi dadza te bilingi z lutego?:)

[ Dodano: 2009-07-23, 12:44 ]
a moge porposic tylko o biling z lutego?

sprawiedliwość i prawda
usłyszałem odpowiedź
„odejdź ekstremisto!”

easy rider
przeszło mi przez głowę
easy rider
głupiec jednym słowem