• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #347729  autor: Artur051
 21 lip 2009, 11:22
Witam,
nie znalazłem na forum odpowiedzi na moje pytanie, więc postanowiłem założyc nowy temat:

Czy SIMPLUSA wystarczy zarejestrowac na e-boku (Plus Online) aby móc skorzystac z przeniesienia numeru do innej sieci?

#347730  autor: aizo
 21 lip 2009, 11:35
TEż ostatnio szukałem takiej metody(nie chce mi sie chodzić i wysłac listy poczta)ale chyba nie da sie zarejstrować onlnie.Potrzebny jest Twój podpis.

Połączenie nie może być zrealizowane.

#347738  autor: dominik920
 21 lip 2009, 11:53
Dokładnie potrzebny jest własnoręczny podpis czego niestety nie da się załatwić on-line i trzeba się udać do Plusa.

#347739  autor: Artur051
 21 lip 2009, 11:58
dominik920 pisze:Dokładnie potrzebny jest własnoręczny podpis czego niestety nie da się załatwić on-line i trzeba się udać do Plusa.
Wiem, że w Erze, czy Orange wystarczy wysłac e-maila ze skanem karty rejestracyjnej na adres e-mailowy BOA. Czy w Plusie też jest taka możliwośc?

#347749  autor: rogmaniek
 21 lip 2009, 12:55
dominik920 pisze:Dokładnie potrzebny jest własnoręczny podpis czego niestety nie da się załatwić on-line i trzeba się udać do Plusa.
Cóż, ja bynajmniej mając taryfę Nowy Simplus i korzystając z platformy "2-iej generacji", zarejestrowałem się na E-BOK i to przeszło. Konsultanci BOKu to wiedzieli. Tylko pytanie czy to wystarczyłoby w przypadku przeniesienia numeru- pewnie nie?! :shock:

O2 - We're better, connected!
O2 - See what you can do!
O2 - Together is better!

#347793  autor: Spiite
 21 lip 2009, 15:38
Można się zarejestrować. Musiałem to zrobić dla napisania reklamacji. A teraz jestem już w Play, więc da się.

#347879  autor: lukaszw
 21 lip 2009, 21:53
Ja dodam od siebie że rejestrowałem sie jednego dnia wieczorem a na drugi dzien z rana poszedlem do Play rozpoczac przenoszenie i wszystko poszlo bez problemu.

#347904  autor: express100
 22 lip 2009, 01:13
Oczywiście, że się da :!:
Nie potrzeba naszego podpisu, a od razu dane są w systemie i nawet można od razu udać się do Ery, Orange lub Play, aby przenieść numer. Da się sprawdzałem każdy kierunek, ale Plus "zapomina" o E13 :evil:

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#347939  autor: Artur051
 22 lip 2009, 10:38
express100 pisze:Oczywiście, że się da :!:
Nie potrzeba naszego podpisu, a od razu dane są w systemie i nawet można od razu udać się do Ery, Orange lub Play, aby przenieść numer. Da się sprawdzałem każdy kierunek, ale Plus "zapomina" o E13 :evil:
Ok, dzięki. W takim razie zarejestruję się na e-boku i po tym udam się do Play-a. A o brak E13 bym się nie martwił w związku z kontrolą UKE ;]

Dzięx wszystkim, ofc pomógł dla tych, którzy pomogli.