• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #347743  autor: osachorzow
 21 lip 2009, 12:32
Niestety zamówiony przeze mnie starter nadaje się do kosza :( mają jakiś błąd i wysyłają inne karty SIM niż te których numer jest podawany w mailu po wysłaniu zamówienia... to skutecznie uniemożliwia aktywację karty a na 510 900 900 mówią, że nie są w stanie tego odkręcić a reklamacji na darmowe startery nie mogą przyjmować... jednym słowem budel na całego. A fajny numer, który zarezerwowaliśmy ginie bezpowrotnie... pozostaje mieć nadzieję, że kiedyś wróci do puli i będzie można go zamówić jeszcze raz... ale to raczej mało prawdopodobne :(
Ostatnio zmieniony 21 lip 2009, 14:57 przez osachorzow, łącznie zmieniany 2 razy.

#347777  autor: nicram
 21 lip 2009, 14:51
Moim zdaniem czas na ładne numery (oferty pre-paid, czyli na kartę: Orange Go/Pop/Music) w Orange się już dawno skończył. Ja swój zamawiałem około półtora temu to dostałem prefiks 505, były do wyboru jeszcze 500, 501. Aby numer miał ciekawą kombinację, siedziałem chyba z kilka godzin aż w końcu znalazłem. Numer ten później przeniosłem do Plusa. Następny, czyli 2 numer jaki sobie zaserwowałem to był już numer złoty w Plusie (prefiks 609). Zapłaciłem za niego kilka stówek, ale nie żałuję :-) (przeniesiony do Play został teraz). Z wyszukaniem odpowiedniej kombinacji nie było już takie trudne jak w przypadku Orange. Moje propozycje w wyszukiwaniu od razu zostały zawężone do poziomu numerów złotych. Mam teraz dwa numery które bardzo mi się podobają i nie zamierzam z nich rezygnować hehe. W moim przypadku jest to hamulec przed ciągłą zmianą numerów telefonu... hehe :mrgreen:
Pozdrawiam

#347778  autor: osachorzow
 21 lip 2009, 14:53
zadzwoniłem jeszcze raz do sklepu orange.pl i spytałem czy problem usunięty i czy można już bezpiecznie zamawiać startery... chłopak się ciężko zdziwił i spytał o jaki problem mi chodzi... powiedziałem co i jak, podałem numer zamówienia i numer SIMa i on mi zlecił aktywację, powiedział że w systemie jest dobry numer karty SIM (ten jaki wysłali). Kolejny raz potwierdza się zasada, żeby z problemami dzwonić do wszelkich BOKów kilka razy aż się trafi na kogoś kompetentnego ;)

#347905  autor: express100
 22 lip 2009, 01:18
osachorzow pisze:zadzwoniłem jeszcze raz do sklepu orange.pl i spytałem czy problem usunięty i czy można już bezpiecznie zamawiać startery... chłopak się ciężko zdziwił i spytał o jaki problem mi chodzi... powiedziałem co i jak, podałem numer zamówienia i numer SIMa i on mi zlecił aktywację, powiedział że w systemie jest dobry numer karty SIM (ten jaki wysłali). Kolejny raz potwierdza się zasada, żeby z problemami dzwonić do wszelkich BOKów kilka razy aż się trafi na kogoś kompetentnego ;)
Ja wczoraj zamówiłem jeden i dzisiaj jeden starter, ciekawe czy będą działać?
Cieszę się, że "odzyskałeś" swój nowy numer :D
Pozdrawiam!

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#347946  autor: osachorzow
 22 lip 2009, 11:33
express100, ja też się cieszę, tym bardziej, że gdybym nie zadzwonił ponownie to na pewno ten numer bym stracił :/ a tak wczoraj koleś zlecił aktywację i dziś rano karta zalogowała się do sieci ;) Jak mi facet powiedział że wszystko ok to też złożyłem jeszcze jedno zamówienie ;) i również mam nadzieję, że wszystko zakończy pozytywnie ;)