• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #346926  autor: jabel
 16 lip 2009, 14:48
Dzień dobry.

Czy wiedza państwo jak załatwić taki numer typu "konkurs" ? jestem przedstawicielem pewnej firmy i chcielibyśmy informować swoich klientów sms ami o pewnych terminach. z bramki nie wygląda to zbyt ładnie chodzi o to,aby klient zamiast numery tel. dostawał np. "moja FIRMA" i tresc wiadomosci bez zadnych reklam. gdzie to zalatwic? kupić? sa jakies aplikacje do tego?

#346955  autor: fortel
 16 lip 2009, 18:40
Na mój rozum,to trzeba skontaktować się z którymś z operatorów min.po to,aby nie uznali ,,waszych/twoich'' sms-ów za spam i zablokowali!...czyżby nowe BMW? :lol:

#346959  autor: elrond
 16 lip 2009, 18:57
Nie wiem czy Cie to zainteresuje, ale spotkałem się niedawno (niestety nie pamiętam adresu) z bramką internetową - zagraniczną, chyba nawet płatną co eliminuje reklamy, gdzie można wysyłć smsy z wpisaniem czegokolwiek jako nadawcy.

#346960  autor: bledos
 16 lip 2009, 19:03
Zdaje się, że chodzi o coś takiego Nie miałem okazji testować, ale zastosowanie zgodne z wymogami szukającego ;)

Posiadasz zbędne ramki SIM? Skontaktuj się, jeśli nie widzisz jej na zdjęciach: https://goo.gl/photos/wGazR6P1LQtsuaTC9