• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #346579  autor: user_delete10
 14 lip 2009, 18:41
Około godz. temu dostałem MMSa od kolegi. Kilka min. temu natomiast doszła mi wiad. tekstowa informująca,że mam do odbioru MMSa, tegoż właśnie od kolegi sprzed godz. na stronie foto.plus.pl. Wiad. zawierała login i hasło składające się z liter i cyfr.Czy to normalka w Plusie?Czemu ten sms przyszedł już po odebraniu MMSa dawno prze zemnie w telefonie?

#346603  autor: Spioszek
 14 lip 2009, 20:21
Ten SMS z loginem i hasłem przychodzi jak nie możesz mieć dostarczonego MMSa na tel (np twóoj telefon nie obsługuje takiego tej funkcji).
Pewnie poprostu serwer się zamieszał długo czekał czy coś i dlateog dostałeś też wiadomość SMS :).

#361206  autor: nyska
 22 wrz 2009, 17:14
Witam mam Bardo podobny problem... wchodzę już na ta stronę http://foto.plus.pl loguję i wchodzi mi plik do zapisania na Dysku daję zapis na Dysku i nie można tego otworzyć..

#361243  autor: user_delete10
 22 wrz 2009, 19:26
Widzę, że ktoś do mojego starego tematu wszedł dlatego dopiszę swoje spostrzeżenia. darangel napisał "jak nie możesz mieć dostarczonego MMSa". Wydaje mi się, że w praktyce jest inaczej bo ja za każdym razem dostawałem opóźnionego w stosunku do odczytu na komórce smsa z powiadomieniem o możliwości odbioru na stronie int. A to jest śmieszne, niepotrzebne i miesza tylko i człowiek się gubi taki, który pierw. raz to widzi na oczy, po co mu to myśli i dlaczego przyszło.