Wysłałem przed chwilą do ery bardzo ostrego maila, na temat tego co mi aktualnie proponują, jak myslicie jak zareagują na takie cos?
od razu dorki za błędy :p
Witam,
dziękuję bardzo za nadesłana korespondencję na temat promocji dla STAŁYCH abonentów.
Z teco co widze to proponują mi Państwo umowę zawieraną bez telefonu na 18 miesięcy,
- Nowa Era 40 - miesięcznie 70 minut lub 210 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 20,00 zł z VAT
- Nowa Era 60 - miesięcznie 120 minut lub 360 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 30,00 zł z VAT
- Nowa Era 80 - miesięcznie 170 minut lub 510 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 50,00 zł z VAT
i to jest od was MAXIMUM jakie ja, abonent z sześcioletnim stażem, posiadającym 2 zarejestrowane na siebie numery telefonów, ten (2 lata) oraz drugi (6lat)
a sieć konkurencyjna proponuje mi jako dla NOWEGO abonenta, a nie jako przenoszącego od was numer:
Proponuje mi na start umowę bez telefonu na 12 miesięcy, a nie jak u was na 18,
w abonamencie za 25zł mam przez pół roku 130minut do wszystkich sieci, a po wykorzystaniu 19gr/min do WSZYSTKICH (u was 20zł 70 minut przez CAŁY OKRES UMOWY)
a po sześciu miesiącach mam 100 minut do wszystkich sieci, a po wykorzystaniu koszt jednej minuty wynosi 25gr/min.
a u Państwa mam JEDYNE 59groszy za minutę po wykorzystaniu limitu minut
Mam też do wyboru dwie inne oferty, zbliżone cenowo do proponowanej mi przez Was oferty - Nowa Era 60 - miesięcznie 120 minut lub 360 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 30,00 zł z VAT
- Nowa Era 80 - miesięcznie 170 minut lub 510 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 50,00 zł z VAT
w cenie 45zł/ miesięcznie mam przez pierwsze pół roku 216 minut do WSZYSTKICH sieci (koszt minuty 0,20zł) a po tych sześciu miesiącach dostaję 166 minut, a koszt za minutę to 0,27zł. a u Państwa w nowa era 80, 170 minut przez 18 MIESIĘCY za 50zł, i koszt minuty JEDYNE 0,49zł.
JAK WIDAĆ KONKURENCJA PROPONUJE MI O WIELE BARDZIEJ KORZYSTNĄ OFERTĘ BEZ TELEFONU, I TO JEST DLA NOWYCH KLIENTÓW, A NIE TYCH CO PRZENOSZĄ NUMER Z INNEJ SIECI...
a na dodatek posiadają jeszcze jedną taryfę bardzo korzystną...\
abonament 65zł miesięcznie, przez pierwsze jest miesięcy AŻ 293 minuty DO WSZYSTKICH sieci (cena za minutę 0,22zł) a po pół roku 243 minuty (cena za minutę 0,26zł)
Według mnie różnica jest porażająca, więc raczej są młe szanse na to abym pozostał w Waszej sieci....
Poczekam jeszcze i zobaczę jaką przygotujecie mi Państwo ofertę z telefonem i o ile ona będzie NIEKORZYSTNIEJSZA od konkurencji...
Z poważaniem
xxxxxxxxx

Nokia 3310 -----> Siemens MC60----> Motorola L7 -----> SE K550i -----> SE C902 ------> HTC Desire Z