• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #346081  autor: wijaczka
 12 lip 2009, 12:17
Zakończyłam umowę w MixPlusie. Czy mogę korzystać nadal z tego numeru
nie przedłużając umowy? I czy jeśli zasilę konto kwotą, np. 50zł
jego ważność zostanie przedłużona o 3 miesiące czy tak jak w okresie
umowy tylko o 30 dni?

#346114  autor: johanaa1988
 12 lip 2009, 14:37
Taryfa pokontraktowa MIX

Jeśli posiadasz taryfę mix4 (obowiązujacą od 6.10.2008) możesz po zakończonym kontrakcie skorzystać z "Taryfy pokontraktowej MIX".

Jak przejść na "Taryfę pokontraktową MIX"

Zasil swoje konto, po zakończonym kontrakcie, kwotą minimum 5 zł., a automatycznie zostanie włączona na Twoim koncie taryfa pokontraktowa.

Co zyskujesz?

* będziesz mógł zasilać się zgodnie z logiką Simplusa - okres ważności konta zależny będzie od kwoty wykonanego zasilenia zgodnie z zasadami zasilania konta w ofercie Simplus,
* nadal korzystasz ze wszystkich usług i promocji dostępnych w ofercie MixPlus na zasadach określonych w taryfie mixIV i planie cenowym MIX,
* w dowolnym momencie możesz przedłużyć kontrakt w ramach Promocji dostępnych dla obecnych Użytkowników MIXPLUS.

Szczegóły oferty w poniższym Regulaminie

#346192  autor: wijaczka
 12 lip 2009, 20:33
a co jeżeli mam mixIII?
konkretnie to miałam bo zmieniłam na mixIV rzeczywiście, ale czytałam o tej promocji o której piszesz i ona jest chyba skierowana do klientów którzy podpisali umowę na mixIV i już ją skończyli...

#346206  autor: mariusz9a
 12 lip 2009, 21:14
wijaczka pisze:a co jeżeli mam mixIII?
konkretnie to miałam bo zmieniłam na mixIV rzeczywiście, ale czytałam o tej promocji o której piszesz i ona jest chyba skierowana do klientów którzy podpisali umowę na mixIV i już ją skończyli...
Promocja jest dla wszystkich korzystających z mix 4, niezależnie w jakim momencie trwania umowy przeszli na tą taryfę :-)

Możesz również zmienić na Simplusa, zmiana trwa 7 dni, podczas których konsultanci z Plusa będą dzwonili z ofertami na przedłużenie.

#346255  autor: wijaczka
 13 lip 2009, 09:12
a moja siostra która dokładnie w tym samym czasie skończyła umowę a ma ciągle mixIII ma zmienić na mixIV i już może przejść na taryfę pokontraktową?