• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #345941  autor: politykier
 11 lip 2009, 16:46
witam,

szukam telefonu dla siebie, a żeby dokonać wyboru chciałbym wcześniej obejrzeć dostępne modele. stąd moje pytanie do Was - gdzie w Warszawie znajdę salon komorkówy obojętnie jakiej sieci, w którym będę mógł bez problemu obejrzeć jak najwięcej telefonów - dotknąć, wcisnąć, pomacać, przegrzebać w menu, poszperać w internecie itp.? wiadomo o co chodzi - telefon ma być włączony, być na jakiejś wystawie czy czymś, a obsługa ma mnie co chwilę nie zagadywać :) takim salonem jest Era w CH Targówek, ale tutaj telefonów jest "mało" jak dla mnie, a poza tym nie ma modelu który mam na oku. w saturnach i innych tego sklepach z tego co widziałem można dotykać, ale niestety są zawsze wyłączone aparaty. bardzo bym prosił o jakieś adresy.

z góry dzięki za pomoc
pozdrawiam

#346004  autor: kuwejt
 11 lip 2009, 22:36
Saturn w BlueCity. Tam jest ogromna ilosc telefonów i prawie wszystkie włączone i gotowe do zapoznania się z nowym właścicielem ;-)

#346055  autor: yagi
 12 lip 2009, 09:01
A jesli nie sa wystawione "do reki" to zawsze mozna poprosic o wyjecie z gabloty ;)

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#346113  autor: politykier
 12 lip 2009, 14:31
kuwejt, dzięki za adres, jak najszybciej się tam udaję. szkoda tylko że telefony będą bez kart SIM, ale to nie jest niezbędne :)

yagi, racja. ale ja wychodzę z założenia "gotta catch'em all", i to nie w pokeballach :P takie wyciąganie z gabloty każdego po kolei byłoby uciążliwe ;)

jeśli ktoś miałby jeszcze jakieś propozycje to na pewno się przydadzą

#346122  autor: bartek93
 12 lip 2009, 14:56
w media-markt'ach też powinno być coś takiego. przynajmniej tak jest tam w przypadku laptopów

...:::GALAXY LITE:::...

#346134  autor: kowcio
 12 lip 2009, 16:13
bartek93 pisze:w media-markt'ach też powinno być coś takiego. przynajmniej tak jest tam w przypadku laptopów
Telefony sa powystawiane, część to atrapy, część oryginalne telefony, ale wszystkie wyłączone (chyba, że operator postawi sobie gablotę z włączonymi, tak było z Nokią (reklamowali Xpress Music). Tak jak w Saturnie. Telefon możesz dostać do łapki włączony, ale musisz poprosić osobę obsługującą oto.. Dlatego też w tych sklepach jak kupuję telefon, to patrzę na plomby producentów (choć nie wszyscy takowe stosują).