biricchina jak plus traktuje klientow to wszyscy wiedza a twoje nazwanie mnie cwaniaczkiem potwierdza to

jestescie
oszustami i nie da sie tego ukryc,taktujecie klientow jak idiotow i to fakt a do tego dochodzi ze nie znacie wlasnych mozliwosci i ofert...
jak bym byl cwaniaczkiem to bym was wydolil z wszystkiego co by sie dalo:)
ja nic od was nie chcialem tylko szacunku i powaznego podejscia...a takiego u was nie ma,jestescie zalosni wy jako konsultanci i pewnie niedouczeni.Mam do czynienia z negocjacjami na codzien wiec nie opowiadaj mi bajek o grzecznosci itp...
jezeli 1 konsultant z pod 2699 proponuje mi warunki do przyjecia i wysyla te oferte na maila a 2 po oddzownieniu twierdzi ze on nic nie wie i proponuje mi zalosna oferte to co mam powiedziec..??
Lub wysyla plus sms o tresci :do konca tygodnia w salonach plusa czeka na ciebie super oferta ,udaj sie do najblizszego salonu po telefon za 1zl..........ok.udaj sie tam a tam nikt nic nie wie....i wciskaja mi oferte jak dla klienta z ulicy..
pozniej dostaje super oferte dla mojego numeru po ktorej konsultant pod 2601 parska smiechem....
ok dzwonie pod 2699 a tam mi wciskaja znow kity......i to jest szacunek do klienta.???
jak konsultant obiecuje ze oddzwoni to ma psi obowiazek to zrobic.!!! kultury was nie uczyli.? to zreszta po tobie widac...
Jak przyszedl sms ze dostane 1000 minut nie mialem jeszcze podpisanej umowy z play
ale nie odeslalem odpowiedzi ani nie oddzwonilem bo znow byscie oszukali i kity wciskali...wsiadlem w samochud i pojechalem podpisac umowe i wziasc nowy telefonik
a play grzecznie mi w 11 godzin przeniusl numer

i jak tu nie kochac nowego operatora......nokia 6220c 166minut i pakiet 100minut na stacjonarki i mi to starczy:)
choc podpisal bym umowe z PLus gdyby was kultury nauczyli ze jak sie cos obiecuje to sie oddzwania i to bez wyklucania sie za 1 razem [3 miechy przed koncem umowy...]
a zebys miala jasnosc....rozwiazalem umowe 10 lipca[ze wzgledu na regulamin a 17lipca mi sie konczyla umowa 2 letnia] wiec nikogo nie oszulkalem....
[ Dodano: 2009-07-11, 10:24 ]
ps: wiesz nie dla kazdego liczy sie kasa czy minutki ale wazny jest tez szacunek i podejscie do klienta a slowo z waszej niby promocji "dopieszczamy klientow plusa" nie oznacza dawanie czegos [smiesznych minutek] ale dopieszczac znaczy
dbac