offski pisze:Problem został rozwiązany dn. 06.07.2009, przynajmniej tak nam sie wydaje. Będę wdzięczny za wasze opinie czy rozwiąznie jest zadowalające.
Łał!!! Jeśli naprawdę pracujesz dla P4- to moje uznanie za zainteresowanie sprawą. Sam mam numer przeniesiony z PTC, czyli operatora jeszcze i oby jak najdłużej marki Era, do Fresh'a

, dlatego zależy mi, aby sieć P4 działa po prostu sprawnie. Po co bulić Polkmtelowi, gdy przecież jest budowana od podstawa własna sieć

Chciałbym mieć kiedyś, znów tylko jeden numer, tzw. "główny", ale na dzień dzisiejszy- niestety- nie mam jakieś tam pewności, co do porządnej jakości BTS'ów i Node'ów P4

Niestety budowa stacji na starych kominach czy brak, np. ogrodzeń konstrukcji wolnostojących, jak maszty i metalowe słupy, nie napawają mnie optymizmem

Nadal ubolewam, że P4 buduje sieć korzystając ze sprzętu Huawei, jednocześnie podziwiając szybkość budowy sieci. W Poznaniu, jak na razie na 2G Play'a narzekać nie mogę, ale będę testować...

Pozdro dla tych, którym się po prostu chce, aby P4 było może kiedyś Projektem nr 1!