hahahahahahhahaha mam nadzieje ze ja z taryfy biznesowej moge wziac numery z indywidualnych?
cyrk na kółkach, do tego mi koles z obslugi klienta odpowiada sprzeczenie z regulaminem
edit:
no wiec ostatecznie numery za 1 grosz nie uszczuplają innych pakietów minut:
Na poczatku musimy rozgraniczyć dwa pakiety dostępne w Taryfie Firma.
Otóz są dwa pakiety z wybranymi numerami:
- Połączenia z wybranymi numerami
z 10 wybranymi numerami Abonentów sieci Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników krajowych sieci stacjonarnych (opłata jest niezależna od ilości aktywowanych numerów , w zależności od taryfy). Minuta poąłczenia z wybranymi numerami to 0,10 zł z VAT za minutę połączenia. I ten pakiet jak najbardziej jest rozliczany najpierw z Pakietu bezpłatnych minut do Abonentów sieci Era i Użytkowników systemu Tak Tak, a następnie rozliczany jest poza minutami zawartymi w Abonamencie. O tym własnie mówi punkt 8 Regulaminu.
- 10 numerów za grosz w Firmie
cena za1 minutę połączenia 1 grosz z VAT.
Abonament miesięczny za każdy numer 1,22 z VAT.
I one nie są rozliczane z żadnego dostępnego w taryfie z Pakietu minut (ani z promocyjnych pakietów minut, ani z pakietu minut zawartego w abonamencie).
Mam nadzieję, że podane informacje będa dla Pana wystarczające.
Nie nie są dla mnie wystarczające

jestem chyba jakis uposledzony. Nie wiem co znaczy "za grosz w Firmie", czy moge wziac numery tylko mające taryfe Firma, czy np tylko numery z mojej firmy czyli pewnie znajdujace sie na moim koncie abonenckim.. ?
EDIT 2:
dostalem kolejna odpowiedz i tak jak opisal to nizej st.konsultant mozna wybrac jakikolwiek numer z ery i rozmawiac za 1grosz/min