Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
50zł to niestety rząd wielkości więcej niż simplus i play freshbiotyt pisze:Ważność 12 miesięcy na połączenia przychodzące po doładowaniu za 50 zł.
zdaje się że po terminie ważności jakimś cudem działa... ale tak jak z wyłączaniem numerów TT jest to rozwiązanie niepewne. Do tego przykre doświadczenia z TP... a to ta sama bandapiokuk pisze:Zdrapka Orange Ekstraklasa 1500
oferta jest OK, ale wykonanie nieudane... po pierwszej reklamacji przyznali rekompensatę... ale tylko na papierzedarkangel pisze:A co jest strasznego w PlayFresh?
nie wiem i dlatego tu jestemmartini pisze:i tu pytanie do Ciebie wiesz jak wygląda okres karencji w nowych taryfach plusa?
zakładam że coś tam od razu wydzwonię... a jak 5zł przepadnie to przeżyjęmartini pisze:tracisz wszystkie środki na koncie
a to nie wiedziałem że takie cyrki... myślałem że po prostu doładuję za 5zł i znów będzie 2dni/32dnimartini pisze:żeby w ciągu najbliższego roku się doładować konieczny będzie kontakt z BOK
tutaj bym polemizował... będą mieli obowiązek przenieść w ciągu 1 dnia... zasilam za 5zł i aktywność jest na 2 dni... jak oni się nie wyrobią to ich problem... ja mam aktywny starter na czas przenoszenia... ale to i tak daleka przyszłość pewnie, więc może już będą zgodnie z ustawą przenosićmartini pisze:wydasz conajmniej 30 zł później aby móc przenieść numer do jakiejkolwiek innej sieci, gdyż musisz mieć ważne poł wychodzące, a kartą za 5 zł będą ważne tylko na 2 dni, a mimo ustawowego dnia na przeniesienia potrwa to najczęściej dłużej - w chwili przeniesienia musisz mieć aktywne konta na wychodzące
masz rację.. w teorii wygrywają... ale w praktyce przenoszenie mojego numeru do fresha to była gehenna... kilka wizyt w różnych punktach play, kilka długich rozmów z ich telefonicznym BOKiem, który twierdził że jest infolinią a nie BOKiemmartini pisze:pod tym względem play jako przechowalnia numeru wygrywa zdecydowanie
no to idz do innego salonu i problem z glowy. Ja tez mialem jaja bo w jednym salonie nie mieli starterów, w drugim nie mieli, w trzecim w koncu była 9tka i zaraz przed przeniesieniem jeszcze mnie wystraszyli ze cos jest ze staretem nie tak i ze moge miec jaja. Ale na szczescie przenioslo mnie bez problemow i mam nadzieje, ze szybko z boku playa nie bede korzystal. Po prostu laduje i ciesze sie tanim gadaniem i darmowymi smsami..osachorzow pisze:masz rację.. w teorii wygrywają... ale w praktyce przenoszenie mojego numeru do fresha to była gehenna... kilka wizyt w różnych punktach play, kilka długich rozmów z ich telefonicznym BOKiem, który twierdził że jest infolinią a nie BOKiem, głuchy telefon mimo, że zgodnie z obietnica pracowników miał zostać aktywowany i włączony do sieci od razu (max. 1h) numer po długich bojach (wymiana startera na inny bo zakupionego nie potrafili włączyć) w końcu zaczął działać.... za dużo kłopotów miałem i dlatego na 99% mówię playowi NIE! a numerek zarejestrowany