Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
tutaj bym polemizował, bo przy doładowaniu 30 masz w Playu 2GB wiec wychodzi nieco inna stawka (a przy 50 - 4GB) - ale fakt, podstawowa jest 3gr/100KB tak jak w innych sieciach.elrond pisze:jak Play Online na karte
Ja mam Play i mnie nic nie przerywa! Natomiast na Heyah/ Era przerywa i zrywa połączenia...vectra2.0 pisze:Na początku myślałem że wybiore play ale czytając o tym rozłączaniu podczas rozmowy i to mnie trochę "odrzuca".
vectra2.0 pisze:szukałem podobnego tematu ale nie znalazłem. Chciałbym was prosić o pomoc w wyborze oferty. dziś dokładniej przyjrzałem się ofercie heyah i przykuła moją uwage tym, że internet jest bardzo tani i połączenia takie jak w play fresh. na początku myślałem że wybiore play ale czytając o tym rozłączaniu podczas rozmowy i to mnie trochę "odrzuca". Znowu jestem w erze i tu problemu nie ma, a połączenia do play (cenowo) mają sie zmniejszyć. proszę o przedstawienie waszych opini na ten temat i podanie plusów i minusów. dziękuje
Żadna podwyżka nie jest przyjemna, w szczególności jeśli się z usługi dużo korzysta, ale nleży także zauważyć, że w innych sieciach połączenia za granicę zaczynają sie ob bodaj 2 zł/min w górę. I tak oferta jest bardzo konkurencyjna.Prometo pisze:Zauważcie że od 5 lipca drożeją rozmowy w Heyah do UE z 0,44 gr na 0,59 gr i bardzo mi się to nie podoba bo mam nr w Heyah, głównie po to aby dzwonić za granicę
no wlasnie dla mnie nie bylo to specjalnie oczywiste, bo rozmawiamy tu caly czas o freshu a nie play online.tomko111 pisze:Blackall, przecież to oczywiste, że chodziło mi o Play Online. Zwykły internet to i nawet na Plusowych działa.
Czy jest operator który oferuje niskie stawki do wszystkich, w miarę korzystną cenę za transmisje danych lub pakiet danych ale dodatkowo jakąś zniżkę lub pakiet minut do wykorzystania w swojej sieci i na stacjonarne?Mulder pisze:Zapytam założyciela tematu; dlaczego bierzesz pod uwagę tylko te dwie oferty? Są przecież operatorzy wirtualni, którzy oferują darmowy internet za doładowanie bądź darmowy pakiet co miesiąc no i mają dłuższy niż w Heyah (ale ofc krótszy niż w Play) czas na wykonywanie połączeń po doładowaniu. Stawki za połączenia są teraz wszędzie identyczne