Orfi, good luck..., przecież to prawie oczywiste

, że od tego zaczełam. Napisałam ponad miesiąc temu wniosek o bezpłatne usunięcie sima, odpowiedź przyszła w zasadzie po tygodniu z hakiem, iż nie przysługuje mi bezpłatne usuniecie bo umowa sie nie kończy, a karencja nie wygasa, tylko to ja jednostronnie zrywam umowę, a powód nie ma znaczenia. Co więcej w tym piśmie Plus napisał, że jeśli zakończę umowę, to w ogóle nie będą mogli usunąć sima, bo nie będą ze mną powiązani w żaden sposób, więc nie usuną mi sima nawet odpłatnie, bo promocja odpłatnego usuwania sima jest dla użyt. mix'a i abonentów - a po rozwiązaniu umowy nie będę ani jednym ani drugim. Jedynym plusem tego pisma z Plusa było to, że przysłali mi z nim regulamin promocji odpłatnego usuwania simlocka.
Może ich działanie jest bezprawne, ale na to czas przyjdzie później, najpierw chciałam szybko usunąć sima, dlatego później wnioskowałam o odpłatne usunięcie, ale jak sie to skończyło już wiesz z poprzednich wpisów.
Usunełam taniej niż w Plusie, tel. działa bez zarzutu, a ja jestem super zadowolona. A papierki od Plusa skrzętnie kolekcjonuję

, czekam jeszcze na odpowiedź w sprawie braku możliwości usunięcia sima z mojego modelu, jest to niedorzeczne i ciekawa jestem jak się wytłumaczą

Są komórki i jest Nokia...