Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Nie można ustalić w abonamencie maksymalnej kwoty.ketaiwk14 pisze:Mam pyt co do abo: czy można ustalic przez siebie maksymalna kwote rachunku, tak aby jej nie przekraczac?
Jest 500 SMS/100 MMS za 5 zl...Mulder pisze:Najgorsze jest to, że w abo nie ma żadnych pakietów sms.
Nie patrz się na dłuższe umowy niż 24miesiące.ketaiwk14 pisze:10 zl/40 mies
Masz tzw "limit kredytowy", w Playu można dowolnie go zmieniać kontaktując się z BOK i umiejętnie argumentując. Zmniejszyłem celowo z 1000zł na dwóch numerach i nikt nie robił problemów.Prometo pisze:Nie można ustalić w abonamencie maksymalnej kwoty.
Proponuję Play One 25 bez telefonu i pakiet SMS 200Mulder pisze:Nowa Era bez telefonu
A nie wiecie jak to jest w erze? Czy można ustalić ten ''limit kredytowy'' na maksymalnym poziomie np. 25 zł (załóżmy ofertę abo za 20 lub 25 zł) i czy to cos kosztuje? Miał ktoś do czynienia z taką operacją w erze?Marens pisze:Prometo napisał/a:
Nie można ustalić w abonamencie maksymalnej kwoty.
Masz tzw "limit kredytowy", w Playu można dowolnie go zmieniać kontaktując się z BOK i umiejętnie argumentując. Zmniejszyłem celowo z 1000zł na dwóch numerach i nikt nie robił problemów.
vectra2.0 pisze:to lepiej przejść do tak tak po prostu. można też rozważyć ofertę heyah i kupując pakiet w erze na ere tak tak stacjonarne i heyah i wtedy jest dobrze ;]