tetrus pisze:Wczoraj loguje sie na strone orange i widze, ze z propozycji bede mogl skorzystac za jeden dzien. Dzis sie loguje by sprawdzic jaka przygotowali propozycje a tam taki komunikat:
Witaj
Przykro nam, ale jeszcze nie możesz przedłużyć umowy. Prawdopodobnie do jej zakończenia pozostało więcej niż 3 miesiące.*
Podaj swój adres e-mail (poniżej), a powiadomimy Cię, gdy tylko będziesz mógł przedłużyć umowę.
Przez internet zrobisz to łatwo i na korzystniejszych warunkach.
mam to samo. dlatego jutro pojde do salonu i sobie w salonie coś wybiore
[ Dodano: 2009-06-22, 13:35 ]
No to juz sie czegoś dowiedziałem. Poszedłem do Salonu i tam uzyskałem ofertę tragiczną a na dodatek trafiła mi sie nie zbyt przyjemna Pani z obsługi. Ale to nie istotne.
Tak wiec zadzwoniłem pod *400 i z konsultantką odbyłem ciekawą, konkretna i miłą rozmowę.
Z racji tego, że zależy mi na jak najniższej cenie telefonu to zainteresowała mnie oferta na 30miesięcy, Abonament 75zł a w tym: 140min/24mc +100min/6mc plus własna konfiguracja 360min do 1 numeru, 400sms, korzystniej w abonamencie
Telefon po rabacie z tego co pamiętam 50zł ale jeszcze punkty Profit i za 1zł. Mowa o E63.
Oferta, żadna cudowna nie jest ale w cuda nie wierze i uważam, że rabat całkiem okej jak na abonament 35zł (mowa o obecnym).
A mam pytanie. Czy warto wybrać zamiast korzystniej w abonamencie darmowe Orange World? Czy ten serwis jest jakieś fajny? Powiedzmy, że do czytania wiadomości i takich tam bzdur w czasie jazdy kolejką czy innych takich rzeczy.