bud pisze:Złożyłem wypowiedzenie i wynegocjowałem ofertę.
Syberyjska 90 zł - 150+70 min czyli standardowa promocja + 25 minut do wszystkich, które niestety schodzą po tych z abonamentu. Do tego OMNIA za 349 zł brutto. Dobra oferta czy negocjować dalej? Ktoś kupił Omnie taniej w taryfie za 90zł? Może ktoś więcej minut wywalczył?
juz wiem ze to sciema i koles
PRACOWNIK PLUSA nie odpowie nam jak to zrobil..
Bylem dzis w salonie firmowym PLUSA zobaczyc jaka super oferte z telefonami [zgodnie z tym co napisali w sms] otrzymam:
obslugiwala mnie gruba smierdzaca baba [plus schodzi na psy jak widac] chciala zobaczyc tego sms-a wiec jej pokazalem.. i przedstawila mi oferte PLUS-a dla odchodzacego po 8 latach abonenta [srednie rachunki 180zl]
Probowala mi wcisnac taryfe75 mimo ze nie chcialem 55 mi starczy:
ich propozycja syberyjska 55+60minut z taryfy+ minuty zgodnie z abonamentem do wszystkich w plusie na 18 miesiecy plus nokia 6210navigator za 599zl i minuty 26 na 12 miesiecy......
zal i smiech bierze to jakas parodia,napisze z pelna swiadomoscia odpowiedzialnosci za slowa
PLUS GSM traca czas klientow - BO TAK MOZNA NAZWAC/zakwalifikowac 2 smsy od ktore nich co otrzymalem....zmarnowalem czas i pieniadze zeby pojsc i wysluchac gownianej oferty i poczuc sie oszukanym to uczucie bezcenne ktore zapewnia tylko PLUS-GSM.
NOWA PROMOCJA :
GOWNOBRANIE W PLUSIE
Swoje kroki skierowalem do PLAY taryfa wiosenna 65 za 50zl [166minut do wszystkich] +nokia navigator 6210 za 249zl
dostalem jeszcze propozycje 2 telefonu za 1zl nokia 6220clasic
narazie zamowilem obydwa telefony w koncu musze obejrzec i wybrac ktorys z tych 2:) maja zadzwonic jak przyjda do salonu...to podpisze jak wybiore koma:)
Co poleccie.? co wybrac z tych 2 telefonow.?
ps: szkoda czasu na dzwonienie/chodzenie polecam PLAY
zegnaj plusie....
PLAY ---.??? nie dla idiotow.......