kamil1221 pisze:Czyli co - znajduje się w grupie uprawnionych konsultantów - no bez jaj ?

Nie wiem, byc moze pracujesz w salonie, który ma 4 poziom, być może myslisz, ze mozesz dać ten pakiet, bo Ci się wyświetla, a nie wiesz, że nie wolno, skąd ja mam wiedziec:))))))
dowiedz się po prostu. ( było wiele akcji jak wskoczyła ta usługa, ze ludzie nie wiedzieli, ze nie mozna dawać i dawali, a potem były jaja).
[ Dodano: 2009-06-17, 10:37 ]
_tommy pisze:jacekkasperski pisze:sprawa jest taka ze juz wchodzi 5 operator a wejdzie napewno jeszcze cos. otworza rynek ogolnoeuropejski i bedzie tego multum. komuna sie skonczyla . jak firma nie dba o klienta to beda z niej odchodzic. a za plusem ktory zmienia regulamin orange jest 2 co do odejsc. a mysle ze jak sie skonczy szal w plusie to awansuje na 1 miejsce. ale co mnioe to obchodzi niech traca niech bankrutuja w spoleczenstwie wolnorynkowym zawsze mam wybor. a ce na sluchawki e66 przy abonamencie 65 na 36 miecha 429 w orange na 36 miesiecy za 75!!!!! niecale 599 jako super oferta dla przedluzajacych hehe. gdzie sens gdzie logika. 360 plus 170 niech pomysle 530 zeta na przod w play. no orange to rzeczywiscie "propozycje" ma az strach sie bac hehe. pozdro

zawsze mnie zastanawiają i trochę bawią ludzie, którzy tak liczą.

Dla ceny telefonu potrafią zmienić operatora hehehe, jednorazowo zyska, niech bedzie nawet 300 zł, ale potem przez 36 miechów płaci duze rachunki, bo przeciez kto do niego zadzwoni, jak minuta 75 gr, a przeciez prezentow nie dostal do innych sieci tylko do swoich.
Jak ja policze ile dzwonię do swojego wybranego numeru w Orange i gdybym miala za to placić to głowa mała, niech to bedzie 50 zl miesiecznie za darmo ( licząć nawet po stawce,ze minuta 29 gr jak w Playu), ale w skali 36 mies. x 50 zl =1800 zl. Sory to ja se ten telefonik kupie jednak w Media Markt - raty 0% ( za Nokię N95 30 zl mies. na 30 mies.- tak płaci mój kumpel). Czasy brania telefonów w abonamencie mam nadzieje sie niedługo skończą, nie opłaca sie to kompletnie.
To oczywiście moja subiektywna opinia, nikt nie musi się z nią zgadzać;))))))))