express100 pisze:W Simplusie była promocja w zeszłym roku i niektórym użytkownikom dali możliwość dołączenia do 5plus i chyba teraz też niektórym to proponują, ale nie jestem pewien.
Ale wg mnie i Era i Plus powinni dać taką możliwość pre-paidowi.
Ach fajnie by było, gdy znów rozsyłali takie zaproszenia do Programu 5Plus. Tylko i tak nie dostanę, nawet gdybym napisał takie pisemko z prośbą o wyrażenie zgody na przyłączenie do programu 5Plus

W tamte wakacje tak ładnie napisałem dlaczego chciałbym dołączyć i nici z tego, bo takie promo się zakończyło... Pewnie, gdy dopiero PTC na to się, w swoich pre-paid'ach zgodzi, a może nawet P4 coś podobnego wymyśli (co mało prawdopodobne), to wtedy łaskawie i znów jako ostatni, również w Polkomtelu, chętnym pre-paid'owcom dadzą taką "szansę",
Jak dobrze pamiętam pierwszy, tego typu program lojalnościowy, to wymyśliła PTC?! Pamiętacie Program Stokrotka?! Tam to był wybór nagród, moim zdaniem większy niż nawet obecnie w Era Premia. Ciekawego dlaczego z tej nazwy zrezygnowali? Pewnie cena minuty spadała, a Program Stokrotka, w ówczesnej formie, pewnie był dość kosztowny dla PTC. I z tego co pamiętam, to przez krótki czas, nie było tego typu Programu. Dopiero po jakimś czasie weszła Era Premia, gdzie na początku był lichy wybór nagród. Jeśli są jakieś nieścisłości odnośnie Programów Lojalnościowych w PTC, to sorki i mnie poprawcie