thonka pisze:limakcki pisze:to poczekaj na umowie w czasie nieokreślonym do grudnia
umowa konczy mu sie pod koniec lipca, a Ty mu piszesz, ze ma czekac do grudnia na czasie nieokreslonym? a pamietasz o takim malym szczegole, ktory zwie sie promocja podczas podpisywania umowy i o tym, ze po zakonczeniu umowy, gdy przechodzi ona na czas nieokreslony trzeba placic 'niepromocyjny' abonament?
No tu masz rację, że jeśli była fajna promocja to szkoda pieniędzy trochę na kwoty standardowe, ale pytanie jak bardzo zależy komuś na zatrzymaniu numeru telefonu i jak bardzo te standardowe ceny odbije sobie na grudniowych znizkach
[ Dodano: 2009-06-13, 11:03 ]
mister pisze:Czyli lepiej przedłużać na obecych warunkach? Nie czekając do lipca, czy może do ostatniego tygodnia czerwca poczekać aż pojawi się nowa lipcowa propomcja i wtedy wybrać?
Jesli jesteś pewien, że będziesz przedłużac teraz to nie czekaj do lipca może być tylko gorzej chociażby ze względu na ceny telefonów, uwierz mi wiem co mówię pracowałem w callcenter cyfry+ i wiem, że wakacje dla firm telekomunikacyjnych i telewizyjnych to martwy sezon, a jeśli martwy sezon to trzeba go sobie odbić większymi cenami