no tak ale sprawdizłem ebok'a i i tam nie mam wzmianki o nowym regulaminie nigdzie ;/ faktura byla wystawiona 10 maja ;p
Bo była pewnie w liście plików i mogłeś nie wiedzieć o tym. Teraz jest nowa wersja tego pliku z 1 czerwca, ale pierwsza wersja była w maju.
lucaPL ale nie ja sugerowałem tego żeby ktoś podwyższał opłaty za połączenie z konsultantem, wprowadzał dodatkowe opłaty za połączenie z Automatycznym biurem(1 października).
Druga sprawa , może dla ciebie regulamin jest korzystny ale dla mnie trochę te zmiany brzmią dziwnie, każdy może to interpretować inaczej. Tu nie było przypadku, że powodem wypowiedzenia jest to że np. ktoś zmienia siedzibę firmy, tylko ogólnie zmiany!. Dla jednego mogą brzmieć korzystnie, dla drugiego nie. I nie mamy co dyskutować moim zdaniem w tej kwestii. Jeżeli zgadzasz się z tymi zmianami to ok, twoja sprawa(nie krytykuje cię za to), ale ty nie krytykuj tych co się z nimi nie zgadzają(każdy ma prawo sam ocenić czy zmiany dla niego są korzystne czy nie, i to jest każdego indywidualna sprawa).
baszar fakt te zmiany były przymuszone. Usunięto niekorzystne dla abonenta klauzule, ale jednocześnie wprowadzono przy okazji inne niekorzystne zmiany o których poinformowano w taki obojętny sposób.