• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#33981  autor: Shila
 10 gru 2005, 13:51
Przepraszam bardzo, ale jesli chcecie wymienic zdania na temat komórka - aparat, to zalozcie osobny topic.

A propos MIXa, czekam dalej na opinie o Sagemie.

Nie wiem czy dobrze mysle, ale ja bym kolezance doradzila Sagema, poniewaz tak jak wczesniej napisalam: maja takie same funkcje [a przynajmniej podobne], obydwa maja video i mp3.. a Sagem ma jeszcze jeden +, którym jest lepszy wyswietlacz, lepsze fotki.

Telepolis.pl

#33998  autor: mation
 10 gru 2005, 16:09
Ale o 9mb mniej niz SE :)

#34280  autor: kalin
 11 gru 2005, 19:26
mation pisze:Ale o 9mb mniej niz SE :)
Wlasnie ten malutki szczegol,powinien Cie przekonac do wyboru SE.Nie ma nic gorszego niz uzeranie sie z telefonem ktory ma malo pamieci.3 MB...o czym my wogole mowimy? Pare dzwonkow,pare zdjec i pamiec zapchana i problem.Nie wachalabym sie przy wyborze SE,aparat jak juz ktos zauwazyl nie jest duzy argumentem na plus.

Nie wiem czy we wczesniejszym poscie pisalem o menu,ktore wedlug mnie jest bardzo dobrze zaplanowane.Minusem moze jeszcze byc przycisk do szybkiego uruchomiania internetu,pare razy zdazylo mi sie go odpalic przypadkowo.

P.S. Frasio mozliwe ze to tylko moje jakies urojenie,ale mam wrazenie ze w Nokiach a przynajmniej 3310 smsy wysylaja sie szybciej.Moge sie jednak mylic.Co do raportow mialem na mysli to ze nie otrzymujemy ich w formie przychodzacego smsa,tylko komunikat wyskakuje nam na wyswietlaczu i po jakims czasie znika.

#34283  autor: mation
 11 gru 2005, 19:30
kalin pisze:Minusem moze jeszcze byc przycisk do szybkiego uruchomiania internetu,pare razy zdazylo mi sie go odpalic przypadkowo
tez na poczatku mialem ten problem ale po kilku dniach sie przyzywyczailem[/quote]

#34557  autor: Shila
 12 gru 2005, 19:55
W sumie ona chyba nie bedzie duzo wgrywac, ja mam 3mb i co, mam juz 200zdjec i duuuzo melodyjek i mi starczy i jeszcze miejsce wolne mam :D Wiec spokojnie..

Nie no chyba ja namowie na Sagema, dzieki Wam za opinie!!! choc o sagemie sie nie dowiedzialam nic.

Telepolis.pl

#35198  autor: cema
 15 gru 2005, 19:17
Wiem że twoja kumpela chce nokie ale jeśli moge to coś powiem.Ja jestem zakochany w siemensach.Dlamnie to najlepsze komórki.Polecam bardzo c75.Narq

Nokia 6610i =>> SE T230 =>> Siemens S65 =>> SE K300i =>> Nokia 3650 =>>NEC e228 =>> Nokia N73 =>> Nokia N95 =>> Samsung G810 =>> Nokia N95 8GB =>> Nokia 5800 =>> SE X10 Mini Pro =>> Motorola Milestone =>> HTC Desire Z

#35218  autor: mation
 15 gru 2005, 19:41
z choinki zes sie zerwal?? teraz rozwaza tylko se i sagema a nie zadna nokie a tmy bardziej siemensa.

#35335  autor: Shila
 16 gru 2005, 15:06
Temat zakonczony - kolezanka wybrala SE :shock: :roll:

Telepolis.pl

#35336  autor: mation
 16 gru 2005, 15:07
i jest zadowolona??