• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#338381  autor: BL9393
 31 maja 2009, 13:58
Moja siostra, gdyż używa tylko darmowe SMSy do Plusa za 3zł / miesiąc (nie zalezy jej na SMSach do innych za doładowania) oraz "Bonusa" 1s do Plusa za 2s przychodzącego połączenia. Oferta tak wygladała na początku. Gadkę Szmatkę dodali w trakcie oraz Esy Darmesy także. Teraz oferta wraca do pierwotnej formy z nową promocją 36 Wybranych Numerów.

czas na Orange

#338387  autor: Maly99
 31 maja 2009, 14:18
czyli esy floresy zostaja ? wydawalo mi sie ze nie dlatego ta obnizka do 1gr do sieci.

#338392  autor: BL9393
 31 maja 2009, 14:55
Floresy zostają, a Darmesy (SMSy do wszystkich sieci za doładowania) są usówane z oferty. Ja tak newsa na media2.pl zrozumiałem.

czas na Orange

#338406  autor: MarCjaho
 31 maja 2009, 15:24
Tak, floresy zostają. Bez tego marka 36i6 by umarła.

#338456  autor: express100
 31 maja 2009, 17:59
Powinni obniżyć stawkę do 29groszy (bez pakietów/usług) i cenę SMSa do 5gr, do wszystkich, albo ewentualnie przy jakimś pakiecie np. za 1zł/m-c cena SMSa spada do 5gr.
Tylko te Esy Floresy niektórych przyciągną :|

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#338569  autor: Barcelonista
 01 cze 2009, 11:07
Niewiem co za ludzie tam pracują to jest załosne. POco robią oferte podobna do innych zwłąszcza w Plusie.Mieli cos co Ich wyroznialo tylko dlatego wziołem 36 przez gadke i esy floresy. Z dziewczyna ktora jest daleko i ciezko mi sie z nia widywac i tak bediz ejescze pare miesiecy przegadywalismy grubo ponad 1000minut miesiecznie. Jedyny minus oferty to była waznosc konta szkoda ze niebyło powiedmzy 10zł na 2tygodnie albo brak przelewu. Bylem w tej sieci od stycznia ale teraz niestety arivederci.

Tylko nieiwem czy tearz czy za 3tygodnie bo dziewczna wlacyzla do mnie gadke szmatke 25maja czyli aktywna jesze przez 24dni. Takze niewiem czy moge jej doladowac konto spokojnie i jeszce moze do mnie za darmo dzwonic do 25maja?

A Plus strzał w plecy mysle ze straca z połowe klientów a teraz moze kt oras z pozostałych mądrych inaczej naszych sieci to zauwazy i cos zrobi w tym kierunku.

#338571  autor: BL9393
 01 cze 2009, 11:09
ja na stronie dalej gadkę widze, nie ma tylko darmesów...

czas na Orange

#338600  autor: wojtekpolska
 01 cze 2009, 13:29
Taką odpowiedz dostałem z 36i6 po tym jak im napisałem maila ze bardzo jestem niezadowolony z powodu likwidacji gadki szmatki
"Informuję również, że promocja Gadka Szmatka została zakończona 31.05.2009r."

Pisze dużo maili do 36i6 ze rezegnujecie z ich siedzie z powodu zakończenia promocjii Gadki Szmatki.
Napisałem też malia do Play ze jak im zalerzy na pozyskaniu wielu nowych klientów to niech wprowdzą Niemimitowane rozmowy z wybranym numerem i SMS

#338732  autor: BL9393
 01 cze 2009, 23:31
takie maile pewnie nawet nie docierają do osób decyzyjnych... to jak pisać do TP że bla bla bla, konsultant pobiera maila, odpisuje formatką i następny...
nie wierzę aby to coś dało

czas na Orange

#338765  autor: lukaszw
 02 cze 2009, 11:13
Ja po e-mailu do nich dostałem odpowiedz że decyzja w sprawie gadki i esów darmesów jest niezmienna, to im odpisałem że moja decyzja co do rezygnacji z ich usług również jest niezmienna, fakt może te e-maile nie dadzą jakiegoś skutku ale liczba odejść z ich sieci może sprawi że komuś na górze żarówka w głowie zaświeci i pomyśli że trzeba coś zmienić.

#338766  autor: BL9393
 02 cze 2009, 11:15
tutaj masz racje, bo "góra" nie widzi e-maili, lecz widzi cyferki ;)

czas na Orange

#338775  autor: SKRz_Zgc
 02 cze 2009, 11:47
A ja mam inny problem ...

Mialem aktywowany pakiet sms do sieci plus za 3 zlote i postanowilem aktywowac 1 numer w ofercie paczka gadaczka ... i Co ? mimo ze w regulaminie jest jasno napisane ze pakiety rozliczane sa w kolejnosc od pakietu sms za 3lote miesiac do paczki gadaczki to za kazdego smsa z tym numerem pobierana jest oplata w wysokosci 1 grosza . Postanowilem zadzwonic do biura , dzis oddzwonili - babka w 30 minut starala sie dojsc do tego czy to co mowie jest prawda w koncu zlozyla wniosek o moja reklamacje i mowila ze juz powinno byc dobrze wiec aktywowawalem 2gi numer i co ? TO SAMO ! Macie moze tak samo ? Na jaki adres emailowy moge wyslac skarge ew prozbe o to zeby mi poprawnie wlaczyli ta usluge ?! Bo nie zalezy mi na tych paru groszach ktore sobie poszlo bog wie gdzie , ale o to by wszystko dzialalo jak trzeba ....

#338776  autor: BL9393
 02 cze 2009, 11:54
[email protected]
Abyś mógł reklamować ten fakt powinieneś mieć zarejestrowany numer telefonu oraz w reklamacji składanej e-mailem podaj swój adres pocztowy.

czas na Orange

#338777  autor: SKRz_Zgc
 02 cze 2009, 11:58
Tak i wlasnie podawalem im swoj adres i dane osobowe ;) Ale mam czekac 30 dni na rozpatrzenie mojej reklamacji - to jakas kpina!

#338883  autor: express100
 02 cze 2009, 20:48
SKRz_Zgc pisze:Mialem aktywowany pakiet sms do sieci plus za 3 zlote i postanowilem aktywowac 1 numer w ofercie paczka gadaczka ... i Co ? mimo ze w regulaminie jest jasno napisane ze pakiety rozliczane sa w kolejnosc od pakietu sms za 3lote miesiac do paczki gadaczki to za kazdego smsa z tym numerem pobierana jest oplata w wysokosci 1 grosza . Postanowilem zadzwonic do biura , dzis oddzwonili - babka w 30 minut starala sie dojsc do tego czy to co mowie jest prawda w koncu zlozyla wniosek o moja reklamacje i mowila ze juz powinno byc dobrze wiec aktywowawalem 2gi numer i co ? TO SAMO ! Macie moze tak samo ? Na jaki adres emailowy moge wyslac skarge ew prozbe o to zeby mi poprawnie wlaczyli ta usluge ?! Bo nie zalezy mi na tych paru groszach ktore sobie poszlo bog wie gdzie , ale o to by wszystko dzialalo jak trzeba ....
Tak myślałem, że z paczką Gadaczką będą takie problemy...
Pewnie będą też problemy z "darmowym" GG, czasami NETem (ale rzadko), niedługo pewnie te słowa się sprawdzą :?

PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP

#339021  autor: mariusz9a
 03 cze 2009, 17:21
SKRz_Zgc pisze:Ale mam czekac 30 dni na rozpatrzenie mojej reklamacji - to jakas kpina!
To prawo a nie kpina ;-)

#339077  autor: SKRz_Zgc
 03 cze 2009, 23:23
mariusz9a pisze:To prawo a nie kpina ;-)
No tak tylko ze teraz przez 30 dni bede czekal i placil po groszu za smsa do numerow ktore mam w paczce gadaczce ... A malo ich nie pisze ;)

#339167  autor: mariusz9a
 04 cze 2009, 16:27
SKRz_Zgc pisze:
mariusz9a pisze:To prawo a nie kpina ;-)
No tak tylko ze teraz przez 30 dni bede czekal i placil po groszu za smsa do numerow ktore mam w paczce gadaczce ... A malo ich nie pisze ;)
Dlatego masz pełne prawo zażądać zwrotu tych pieniędzy. Ale jeśli tego nie napiszesz w reklamacji, Plus może Ci dać jakieś doładowanie niekoniecznie pokrywające poniesione koszty.

#339343  autor: express100
 05 cze 2009, 18:54
SKRz_Zgc pisze:No tak tylko ze teraz przez 30 dni bede czekal i placil po groszu za smsa do numerow ktore mam w paczce gadaczce ... A malo ich nie pisze ;)
Jeżeli w po tej reklamacji nie oddadzą ile trzeba to złóż kolejną.

PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP