• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #338845  autor: Pawrzes
 02 cze 2009, 17:34
Rzecznik Play napisał na swoim blogu:
Marcin Gruszka pisze:Nowa propozycja na obniżenie kosztów - już od jutra. Zaczynamy premiować doladowania darmowymi minutami. Jeszcze dziś dokładne informacje.

Robi się jeszcze bardziej ciekawie... :-) Czekamy na szczegóły :-)

Pozdrawiam

#338880  autor: express100
 02 cze 2009, 20:41
Bardzo fajna oferta, podoba mi się:
Darmowe SMSy do wszystkich, minuty do Play, minuty do wszystkich, dodatkowa kasa.
Jeszcze tylko dodadzą pakiety netu tj. w GaduAir, czy Simplusie i darmowy nielimitowany numer i migruję ze starej Play karty i Nowy Play na Kartę.

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#338898  autor: Pawrzes
 02 cze 2009, 21:52
W sumie dobra promocja, lepsze to niż nic ;) Ale ten 1 zł na 3 miesiące to mogli by sobie darować ;)

Pozdrawiam

#338933  autor: metpablo
 02 cze 2009, 23:16
Brawo, brawo, brawo. Widać, że nie zasypiają w Playu gruszek w popiele :lol: Tak naprawdę postulowana przez internetową brać niższa cenę za transmisję danych nie każdemu jest potrzebna. Masa ludzi po prostu dzwoni i pisze :twisted:

Nowe Włochy w Warszawie - nie pogadasz na 2G Playa.

#338983  autor: biotyt
 03 cze 2009, 12:01
Podoba mi się, ciekawe bonusy do doładowań oferują a to wszystko w ciekawej konstrukcji. W końcu nagradzany jest użytkownik za to ile w ciągu miesiąca rzeczywiście doładował, a nie w zależności od nominału doładowania. Znam kilka osób co ładując nawet kilkanaście razy za 5 zł w ciągu miesiąca w Orange, a dostają mniej niż moja mama co doładuje raz na 3 miesiące za 50 zł i przy tym łapie się na różne promocje.

biotyt

#339017  autor: Matyk
 03 cze 2009, 16:09
Dla mnie bomba :D Doładuje konto to dostane darmowe sms-y i do tego jeszcze minuty :D
heh PLAY FRESH RLZ !!

Pozdrawiam

#339268  autor: rogmaniek
 05 cze 2009, 09:13
Nio tak te promo mi też się podoba. W końcu to dodatkowy bonus dla "aktywnych". Oczywiście aktywacja mogłaby być bezpłatna czy po prostu z automatu. Ale i tak można na tym skorzystać :-D

Szkoda tylko, że nie wszystko gra w P4, jak np. przeniesienie numeru, który najpierw był w PTC, potem przeniosłem do P4, a teraz do Polkomtela. Niby wszystko ok, ale dzwoniąc z mojego drugiego numeru Play, mam komunikat, że numer jest błędnie wybrany!!! A najlepsze jest to, że to słowa Pani lektor z PTC, tak jakby ten numer wrócił do puli tego opa :shock: No to trzeba będzie to wyjaśniać, ech..... Chyba coś ktoś skonocił albo system P4 ten numer coś nie tak "widzi", czyli że to znów numer PTC, ech...

O2 - We're better, connected!
O2 - See what you can do!
O2 - Together is better!

#339349  autor: express100
 05 cze 2009, 19:06
Pawrzes pisze:W sumie dobra promocja, lepsze to niż nic ;) Ale ten 1 zł na 3 miesiące to mogli by sobie darować ;)
To prawda mogli by sobie darować, ale patrząc na innych opów to oni dają mniej i na krótko i trzeba kody przed doładowaniem wbijać. A playowi chodzi o to aby powiedzieć, że dają, a to w większości ludzie nie biorą to trudno :wink:
Nie narzekam na P4, bo i tak najwięcej ze wszystkich dają.

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#339774  autor: Semnom
 08 cze 2009, 11:01
Dobrze, że to nie jest tylko jednorazowa promocja, tak jak czasami zdarza się w Orange, ale bonus otrzymuje się , nawet gdy doładowujemy 30 zł mniejszymi kwotami czy ten 30zł to kwota minimalnego doładowania?