elrond: Fajna jest ta mapka macierzystego zasięgu P4, oj długa jeszcze droga do objęcia powiedzmy 90% kraju ich zasięgiem. Ale i tak to im szybko idzie
Tomek_19 pisze:elrond, Play ma pozwolenie na postawienie stacji w Wołowie od końca czerwca 2008, czyli już niedługo będzie rok. Do dzisiaj nie ma sygnału. Nie wiem dlaczego. W Brzegu Dolnym mają pozwolenie od końca listopada 2008. Stacja wisi już od dawna na wieży kościoła, ale grupka szalonych dziadków protestowała i odpalenie przeciąga się dość mocno w czasie.
Ja też znam, niestety, takie miejsca. Np. miasto Słupca w Wlkp., o czym już kiedyś pisałem, anteny 3G wiszą na wierzy ciśnień od czerwca 2008r., a nadal w maju zasięgu było brak, mimo pozwoleń nawet na 2G, ech. Może w końcu to odpalą w tym roku

Może i władze miasta coś tam wstrzymują, ale skoro PTC mogła, po początkowych protestach ludu, itp. wybudować swój strunobetonowy słup w ogrodzie szpitala, to czemu mieliby w innej lokalizacji taki problem z odpaleniem?! Ach, jak mnie też denerwuje, że w ogóle tych :"szafek" nie ogradzają i nie tylko, to...