Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
plus
sochaczew pisze:1.95 zeta jak się dodzwonisz za 1 razem. Bo w moim przypadku zanim porozmawia ze mna konsultant ( albo zajęte i trzeba czekac ) to muszę wykrecić dwa lub trzy razy ten numer. Pomimo, że mam darmowe minuty to mi z nich nie ściaga tylko płacę dodatkowo
CZAD i TERROR !!kojot78 pisze:Ja w listopadzie rowniez po burzliwych negocjacjachdostalem omnie za 300.Byla to rekompensata bo na poczatek oferowali mi ten tel. na przedluzenie drozej niz dla nowych klientow.
jestem w tej samej sytuacji - jutro przyjedzie kurier z umową na tego iPlusa:recox pisze:Dziś dostałem nowy regulamin
Co za ludzie tam pracują![]()
najpierw wypuszczają ofertę na notebooka wartego prawie 2.000 za 49 PLN w abonamencie za 110zł 3 pierwsze miesiące za 1zł
po tygodniu zmieniają ofertę i za tego samego notebooka w tej samej ofercie trzeba ja zapłacić kilkaset złotych
i po 4 miesiącach wprowadzają nowy regulamin i możliwość zerwania umowy.
Co mogę powiedzieć, mam notebooka za 49zł
PS. szkoda ze nie wziąłem 5 sztuk ;D
Ahhh.. życie jest pięknea głupota nie boli...
PS. Jeśli zadzwonią z propozycja, to moje ultimatum to 60% zniżki na abonament, bo i tak mi nie zależnyciekawe co powiedzą
Nie będę polemizował bo możesz mieć racjęvinc pisze:Nie ma czegoś takiego jak odstąpienie od Umowa w jakimkolwiek terminie jeśli umowa została podpisana w lokalu przedsiębiorstwa itp. Oczywiście jeśli nie chcesz zapłacić karykojot78 pisze:To byłaby raczej droga reklamacji bądź odstąpienia od umowy w terminie 10 dni.
Nie bedziesz, czytaj moj wpis wyzejryszard233 pisze:Witam.....Ja dzis zlozylem w salonie wypowiedzenie umoowy...ale jeszcze nie dostalem rachunku z regulaminem...dostane po 1 czerwca. Czy nie bede placil kary umownej? na wypowiedzeniu jest zaznaczone brak akceptacji nowego rsut.prosze o wyjasnienie denerwue sie barddzo bo kara jest 800zl....dzieki