• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #335921  autor: pawel_m
 18 maja 2009, 19:28
czy ktos wie jak z netu wysłać maila który do komórki dotarłby jako SMS lub MMS?

w drugą strone działa to bez problemu, tzn. wysyłam SMSa lub MMSa i zamiast nr tel wstawiam adres mailowy i w kilka sekund ma skrzynce mailowej mam wiadomość.

pls o pomoc
pozdr

#335937  autor: pawel_m
 18 maja 2009, 20:58
ale to płatny serwis a ja szukam coś za free :)

#335955  autor: Ryszard Lubicz
 18 maja 2009, 21:57
ja spróbowałem wysłać mms na mail z sieci play - wyskoczyło - nastapił błąd komunikacji.Co to moze być?

Grażynko wybacz...

#335963  autor: pawel_m
 18 maja 2009, 22:09
Ryszard Lubicz pisze:ja spróbowałem wysłać mms na mail z sieci play - wyskoczyło - nastapił błąd komunikacji.Co to moze być?
może jakiś błąd z wysłką pakietową danych z mms? nie wiem, nie za bardzo sie znam, ja mam tel w PLAY i działa to OK :)

i jeszcze jedno ciekawe spostrzeżenie: jak przeglądam internet lub wysyłam/odbieram dużego MMSa to zmienia mi się nazwa z Play na Play Internet (mam Omnię)