Filmiki nie sa zbyd dobre - faktycznie chociaz tez nie najgorsze- na telefonie wygladaja dobrze. Mp3 player to jest akurat do wymiany - ja mam ich chyba ze 4 na dysku i jesli ten standardowy mi nie odpowiada to go zmieniam i tyle. Telefon nie dla dzieci na pewno - jesli chcesz miec ogromne mozliwosci konfiguracji i instalowanie ogromnej ilosci aplikacji ktore sa niedostepne na "zwykle" telefony. Ale moze sie zawieszac, moze dzialac powoli (im wiecej sie zainstaluje oprogramowania) itd. Jesli glownie dzwonisz, piszesz, sluchasz muzyki i chcesz dobry aparat i kamere w telefonie TYLKO to nie sx1, ale jesli chcesz robi bardzo bardzo duzo roznych rzeczy Smile to sx1 Smile
I z tą wypowiedzią sie nie zgodze
1. Filmiki owszem mają troche gorszą jakosc ale tak jest we wszystkich komórkach, nawet moja 6630 nie robi swietnych filmów (zdjecia tak)
2.MP3 player - standardowy jest najlepszy, po przetestowaniu wszystkich innych dostepnych wiem co mówie
3. Zawieszanie - owszem ale tylko w wersji FW do SVN14
w wersji od FW 15 jest to zadkosc
4. Powolne działanie, - widac nie potrafisz sie obslugiwac, miale zainstalowane jakies 60 aplikacji i smigał az miło
5. SX1 to telefon, który sprawdzi sie w kazdych warunkach