Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Sieć
ERA
szkoda, ze jest to cennik dla nowych abonentow, a nie dla stalych...Pytlusek pisze:jest juz nowy cennik telefonów ERA
Cenniki:
http://www.gsmonline.pl/p...,telefon%C3%B3w
no właśnie mi to też wygląda na cennik dla nowych abonentów...a nikt nic nie wie jak wygląda sytuacja dla przedłużających
Stali abonenci za taryfe telefoniczna okazja 20/25 gdzie jest 30 minut wliczone miesięcznie płaca 20zł czy 25 zł.?Bo cos tanio w tej taryfie telefoniki są i bluetoth jabry tez w niezłej cenie ,a to przecież najniższy abonament.adriaanek pisze:Nowy cennik dla starych abonentów znajduje się na ich stronie w standardowym miejscu -
Cennik
Wystarczy przeczytać jego początek "W okresie od 11.05.2009r. do odwołania" aby jasnym stało się że ceny telefonów uległy zmianie![]()
![]()
zauważyłem iż G1, na którego poluje staniał dla starych, a zdrożał dla nowych, wreszcie do przodu z taktyką
nokia e51, zdrożała 20 PLN
wszystko jest na stronie ery.alex1155 pisze:Stali abonenci za taryfe telefoniczna okazja 20/25 gdzie jest 30 minut wliczone miesięcznie płaca 20zł czy 25 zł.
Wg mnie odpowiedz jest prosta - marza na sluchawki bez umowy jest na tyle duza, ze nawet przy roznicy kursow walut i tak sprzedawca zarabia wiecej niz operator na umowie (mam na mysli sam telefon).Milon pisze:Co do cen telefonów szkoda że na wolnym rynku ceny słuchawek jakoś drastycznie nie drożeją?!